U zocht op: industriele elektriciteitswerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Electriciteitswerken Decaigny Freddy

Flanders-fieldweg 36 -8790Waregem

EDF Elekriciteitswerken werd opgericht in 1975 als een eenmanszaak actief in alarminstallaties. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een nv die elektriciteitswerken ontwerpt en uitvoert voor de openbare, de dienstverlenende en de industriële sector.

Desauw

Esserstraat(z) 5 -8550Zwevegem

Desauw NV werd opgericht in 1862 en is intussen de 4de generatie van een installatiebedrijf voor alle technieken:Elektriciteit – Verwarming – Sanitair – HVAC – Beveiliging

Emaco International

Karel De Roosestraat 15 -9820Merelbeke

Wij zijn industri?le en elektrotechnische installaties. U vindt bij ons de mensen en de middelen om kleine en grote projecten uit te voeren. Volgens de strengste veiligheidsvoorschriften ontwikkelen, nstalleren en onderhouden wij uw installaties.

E.d.l.

Sint-katriensteenweg 59 -8520Kuurne

EDL is een bedrijf gespecialiseerd in alle industriële elektriciteitswerken.Zowel hoogspanning als laagspanning wordt door ons professioneel afgewerkt.

De Witte-vandecaveye

Verrekijker 44 -8750Wingene

Wij voeren ook allerhande werken uit met spoorwegkranen, rupskranen en mini - graafmachines Wij bieden een zo compleet mogelijk gamma van diensten aan met als specialisatie spoorwegtechniek. Bij ons komt service en kwaliteit op de eerste plaats.

Callewaert

Vaarnewijkstraat 14 -8530Harelbeke

Callewaert NV is de referentie voor grote en middelgrote industriële bedrijven als het gaat om industriële elektriciteit, hoogspanningscabines, bekabelingswerken en automatisering van bedrijfsprocessen.