U zocht op: industriele elektrische installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eltralight

Diebeke(sch) 2 -9500Geraardsbergen

Eltralight is een groothandel in elektrisch installatiemateriaal. Dat gaat van verlichting (armaturen en lampen), kabels, domotica en automatiseringen tot huishoudelektro (zowel wit- als bruingoed). Energiebesparende producten.

Daghuyt En Zoon - Transport En Manutention

Bellestraat 216 -1790Affligem

Transport Daghuyt is de specialist op vlak van machinetransport. Wij streven dan ook naar een perfecte samenwerking tussen onze klanten en Transport Daghuyt

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

B & A

Dekkersveld 17 -9450Denderhoutem

B&A uit Haaltert (Aalst) staat in voor de beste uitvoering van technische, industriële en mechanische werkzaamheden.Wat doen we voor u?machineparken installeren, demonteren en verhuizen, mechanische installaties en machineparken onderhouden, enz.

Elmeco Services Belgium

Evenbroekveld 32 -9420Erpe-mere

Elmeco Services Belgium is gespecialiseerd in het toeleveren van industrieel elektrisch installatiemateriaal op maat van de klant

Weishaupt

Paapsemlaan 7 -1070Anderlecht

Weishaupt behoort tot de pioniers van de verbrandingstechniek.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Alfa -indus

Leeuwergemstraat 13b -9500Moerbeke

Uw groothandel in schakelkasten.

Hiel Luc En Co

Rombautstraat 14 -1760Roosdaal

Elektriciteitswerken Hiel Luc en Co in Roosdaal (Vlaams-Brabant) ligt precies tussen Aalst en Brussel en biedt al sinds 1988 vakkundige service en ondersteuning in algemene en gespecialiseerde elektriciteitswerken.