U zocht op: industriele gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hobart Belgium

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

Als leverancier en fabrikant van duurzame en functionele vaatwas- apparatuur, beschikt HOBART BELGIUM over alle kennis om u te adviseren én een oplossing op maat te bieden.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Vander Elst

Oostvaartdijk 42 -1850Grimbergen

VANDER ELST meer dan 25 jaar aanwezig op de markt biedt een compleet aanbod van innovatieve elektrotechnische producten van hoge kwaliteit.Gespecialiseerd in de verdeling van de elektrotechnische apparatuur via een netwerk van groothandelspartners

Ecomax By Hobart

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

De Ecomax vaatwasmachines worden uitsluitend via dealers aangeboden. Bent u een dealer en wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan snel contact op. Wij informeren u graag over de voordelen van het Ecomax dealerschap.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Maldoy

Dreefvelden 15 -2860Sint-katelijne-waver

Maldoy, uw partner in kwaliteitsmateriaal!

Anymove

Bierbeekstraat 8a -3052Oud-heverlee

Imo

Hermesstraat 2c -1930Nossegem

Wij leveren alles op het gebied van werkvloerinrichten en opslag: ladenkasten, mobiele ladenkasten, vleugeldeurkasten, schuifdeurkasten, garderobekasten en pc kasten. Ook maatwerk is mogelijk na studie.

Laserflux

Benedestraat 175 -1851Grimbergen

LASER CLEANING MAAKT INDUSTRIËLE REINIGING EFFICIËNTERVoor verwijdering van roest, verf, coatings en andere verontreinigingen.

Millon

Kleine Spekstraat 1 -3020Herent

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Frebo

Nieuwlandlaan 11 -3200Aarschot

Frebo is gespecialiseerd in het produceren van prototypes en series op CNC-gestuurde freesmachines.

Techtrade

Haachtsesteenweg 29 -1820Melsbroek

TechTrade biedt technische oplossingen voor zowel bouw-, industrie- als maritieme toepassingen.Wij leveren, plaatsen en onderhouden machinecabines, overdruksystemen, bakverhogingen en hydraulische aanpassingen voor bouwmachines.