U zocht op: industriele groothandel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Groothandel Elektro Bossuyt

Kortrijksestraat 153 -8520Kuurne

Elektro Bossuyt te Kuurne is uw groothandel in Elektro. Van industriële verlichting tot domotica, automatisatie en videofonie. Installateurs vinden alle onderdelen bij ons.

Flanders Color

Kortrijkstraat 380 -8560Wevelgem

Met een jarenlange expertise onder de arm, zijn we bij Flanders Colors perfect in staat u een advies op maat te verlenen. Dit advies is er niet op gericht om u het duurste product te verkopen, wél het juiste.

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Phibo Industries

Nieuwe Pontstraat 23 -9600Ronse

Phibo Industries, opgericht in 1988, is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in de studie, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van installaties, toebehoren en specifieke verbruiksgoederen voor oppervlaktebehandeling en –reiniging

Westerstrand Europe

Iz Waterven 18 -8501Heule

Westerstrand Europe is fabrikant en leverancier van analoge uurwerken en digitale uurwerken, moederklokken, stationsklokken en signaalklokken e.a.Zo bieden wij een correcte tijdverdeling aan voor bedrijven, kantoren, overheidsinstellingen, ...

Lapauw International

Oude Ieperseweg(heu) 139 -8501Kortrijk

Lapauw International is de Europese fabrikant van milieuvriendelijke wasmachines en levert een totaaloplossing voor het wasgoed van elk soort bedrijf: hotels, ziekenhuizen, cruiseschepen, spoorwegmaatschappijen, wassalons, textielfabrikanten enz.

Celsior

Doornikserijksweg 1 A -8510Bellegem

Onder leiding van een enthousiaste nieuwe directie heeft Celsior de capaciteit om zowel voor nieuwbouw als renovatie een compleet voorstel te maken voor klimatisatie, ventilatie, verwarming en sanitair, niet enkel voor de particulier maar ook voor...

Duthoo

Esserstraat(z) 3 -8550Zwevegem

Vandaag telt Duthoo nv 20 medewerkers en ligt de focus op het produceren en verdelen van industriele lakken. De firma geniet een uitstekende reputatie voor het perfect reproduceren van kleuren.