U zocht op: industriele herstellingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Braem

Handzaamse Nieuwstraat 7 -8610Handzame

Braem nv, een toonaangevend bedrijf in de vrachtwagensector, met een brede en complete waaier aan producten en diensten, tot over de landsgrenzen heen.

Jasper Timmerman Koeltechniek [jtk]

Toevluchtweg 13a -8620Sint-joris (nieuwpoort)

Jasper Timmerman Koeltechniek ontwerpt, bouwt, repareert en onderhoudt koel- vries- en airconditioning systemen in alle soorten en maten, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een dynamisch installatiebedrijf dat u graag adviseert ...

Rr Cooling & Heating

Oud-strijderslaan 8 -8200Sint-michiels

RRcooling BVBA de specialist in warmtepompen , airconditioning en algemene koeltechniek , ons bedrijf staat garant voor kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop met een 7/7 dagen service.

Rentec

Nijverheidsstraat 13 -8740Pittem

Wij zijn een Belgische constructeur die al sinds meer dan 20 jaar machines en installaties ontwerpt en bouwt. Recycling machines, Rendering machines, Palm Oil Extraction machines, Autoclaven, Industrial Services

Machine-service.be

Westkantstraat -8020Ruddervoorde

Machine-service.be is gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan houtbewerkingsmachines. Wij leveren merkonafhankelijke service voor zowel CNC-gestuurde als klassieke machines.

Vks - Vanor Koel Service

Staatsbaan 36d -8610Kortemark

VKS is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en herstellen van zowel ammoniak als freon installaties, airconditioning en warmtepompen.