U zocht op: industriele nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Axor

Goolderheideweg 9 -3950Bocholt

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, ... Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Jeco

Industrieterrein Kanaal-noord 1138 -3960Bree

De laatste jaren is Jeco zich naast de montage van staalconstructies voor nieuwbouwprojecten tevens gaan richten op industriële renovaties en op het plaatsten van industriële bekledingen voor dak en gevel.

Inboco

Kettingbrugweg 50 -3950Kaulille

We bieden u een totaalpakket in staalconstructies en industriebouw. Wij zorgen voor alles: van ontwerp tot de volledige montage. Ook grotere projecten schrikken ons niet af. Door onze flexibele werkwijze spelen we snel in op al uw wensen.

Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?

Apk Infra

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecom netwerken.

Kleen

Kerkestraat 64 -3971Heppen

KleenSchoonmaakbedrijfWij beschikken hiervoor over geschoolde medewerkers die 24/24 uur voor u klaar staan. Onze klanten zijn bedrijven, scholen, bakkers, slagers, restaurants, appartementen,...

Tde

Bieweg 11 -3582Beringen