U zocht op: industriele onderdelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Zf Services Belgium

Avenue Antoon Van Oss 1b 26 -1120Brussel 12

ZF Services Belgium NV is uw specialist in de verkoop en herstelling van alle ZF producten en haar merken ZF Sachs, ZF Lemförder, ZF Boge en ZF Lenksysteme.

All-inparts

Steenkaaistraat 10 -9200Dendermonde

Vinck bvba installeert, repareert en onderhoudt mechanische installaties voor tal van bedrijven in diverse branches. Zo werken wij voor industriële slachterijen, bakkerijen, papier- en kartonproducenten en zelfs voor bedrijven in de zware industrie.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Norgren

Frans Walravensstraat 84 -1651Lot

NORGREN IS WERELDLEIDER IN MOTION- EN FLUID-CONTROLTECHNOLOGIEWe werken nauw samen met onze klanten om hun engineeringbehoeften beter te begrijpen. Door onze producten, mensen en expertise zijn wij in staat om oplossingen aan te bieden waardoor ...

Laserflux

Benedestraat 175 -1851Grimbergen

LASER CLEANING MAAKT INDUSTRIËLE REINIGING EFFICIËNTERVoor verwijdering van roest, verf, coatings en andere verontreinigingen.

Spare Parts Service

Kasteelstraat 33 -1560Hoeilaart

N.V. SPARE PARTS SERVICE, importeert, exporteert en levert een breed gamma van pompen waaronder ALLWEILER, GRUNDFOS, MONO, NETZSCH, SEEPEX, ...SPARE PARTS SERVICE (verkort SPS) is gespecialiseerd in EXCENTRIEK WORMPOMPEN.

Asea Brown Boveri Europe Ltd

Rue Guimard 15 -1040Brussel 4

ABB (www.abb.com) is a leader in power and automation technologies that enable utility and industry customers to improve their performance while lowering environmental impact. The ABB Group of companies operates in around 100 countries and employs mo

Macq

Luchtschipstraat 2 -1140Evere

Omdat we steeds het vertrouwen van onze klanten hebben verdiend, zijn we thans een essentiële partner in de sectoren van Verkeer en Automatisering.

Hoisting Equipment

Woestijnstraat 41 -2880Bornem

Hoisting te Bornem, verdeler van portaalkraan, hefkranen, zwenkkranen van abus, zwenkarm, rolbruggen, loopkat takel, elektrische takel, katrol, manuele, mechanische & elektrische hijsbanden, dommekracht, potkrik, spanschroeven, hijslier,...

Leuze Electronic

De Regenboog 11 -2800Mechelen

De Leuze groep bewijst dat klassieke maar hooggespecialiseerde machinebouw en opto-elektronische sensoren één zaak gemeenschappelijk hebben..Opto-elektronische sensoren, identificatiesystemen, optische data-overdracht, visiesystemen.

Reparad

Elsschotstraat(willem) 12 -1800Vilvoorde

Nidec Industrial Automation Belgium

Blarenberglaan 3a -2800Mechelen

Elektromotoren vijzels cylinders aandrijvingen mechanische miniatuuraandrijvingen cardans vijzen cylinders bobinage gelijkstroommotoren liftmotoren micro elektro motoren ruitewissermotoren servomotoren trilmotoren trommelmotoren vibratoren