U zocht op: industriele onderdelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Werkhuizen Frans Stevens

Slachthuislaan 21 -2060Antwerpen

Als officiële invoerder voor België van de separate dieselmotoren Scania, Sisu Diesel en Waukesha Dresser gasmotoren, bieden wij u een uitgebreid aanbod motoren voor alle mogelijke toepassingen.

Antwerp Lion Oil Works

Vlaamsekaai 2-5 -2000Antwerpen 1

Antwerp lionoil works is een hooggespecialiseerde onderneming met 70 jaar ervaring omtrent het exact gecontroleerd doseren van smeer- en productiemiddelen ,snelkoppelingen, smering, lionoil, smeersystemen, ....

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Central Auto

ItaliËlei 113 -2000Antwerpen 1

Central Auto is een technische handelsonderneming, actief in de toelevering van industriele benodigdheden. Industriele eindgebruikers vinden in Central Auto een partner voor de aankoop van hun technisch materiaal.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Smc Pneumatics

Nijverheidsstraat 20 -2160Wommelgem

smc pneumatics World leader in Pneumatics Please choose your language: françaisnederlands

Guhring

Wijnegembaan 2 -2900Schoten

Groep Schneider - Divisie Modicom

Bisschoppenhoflaan 637 -2100Deurne (antwerpen)

Schneider Electric Belgique Advantys, Afficheurs, Alimentation, Altistart, Altivar, Appareillage, AS-I, Atrium, Automatisme, auxiliaire, Balises, branchement, câblage, Canalis, Canopen, Capteurs, Claviers, Codeurs, coffret, commande, Commutateurs, Co

Sdmo

Wijnegembaan 2 -2900Schoten

SDMO nv verkoopt en installeert generatoren van 1 tot en met 3 300 kVA, afgestemd op de meest uiteenlopende sectoren. Wij zijn het Belgisch/Nederlandse filiaal van Europa`s nr 1 op het gebied van stroomaggregaten : SDMO Industries

Bogerd Martin

Oudeleeuwenrui 37 -2000Antwerpen

Bogerd Instrumentation nv - Design, production and mounting of high-performance diaphragm seals Skip intro

Mi-taf Ataf

Stenenbrug 117 -2140Borgerhout (antwerpen)