U zocht op: industriele onderdelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Metos

Gentse Steenweg 518a -9300Aalst

Metos Kitchen Intelligence is more than an intelligent kitchen Kitchen Intelligence crystallizes our mission of raising the performance of professional kitchens.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

All-inparts

Steenkaaistraat 10 -9200Dendermonde

Vinck bvba installeert, repareert en onderhoudt mechanische installaties voor tal van bedrijven in diverse branches. Zo werken wij voor industriële slachterijen, bakkerijen, papier- en kartonproducenten en zelfs voor bedrijven in de zware industrie.

Hoisting Equipment

Woestijnstraat 41 -2880Bornem

Hoisting te Bornem, verdeler van portaalkraan, hefkranen, zwenkkranen van abus, zwenkarm, rolbruggen, loopkat takel, elektrische takel, katrol, manuele, mechanische & elektrische hijsbanden, dommekracht, potkrik, spanschroeven, hijslier,...

Alter-eco

Binnenstraat 8 -9420Erpe-mere

Reeds meer dan 15 jaar een belangrijke leverancier van een totaalprogramma: veiligheidskasten, gasflessenbergingen, werkplekafzuiging en ventilatie, opvangbakken, alle inkuipingen binnen zowel als buiten, containers, absorptiematerialen ...

De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.