U zocht op: industriele pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

New Mertens Aqua Engineering

Klei 193 -1745Opwijk

MAE is een familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop, installatie en reparatie van alle waterpompen, beregeningen, zwembaden, vijvers en opslagtanken, spa`s, sauna`s,.. . Voor het boren van een waterput kan u ook bij ons terecht.

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

La Vidange Loiseau

Vilvoordsesteenweg 94/a -1120Brussel

Erkend door de 3 gewestenToxische & niet-toxische productenReinigen & ontstoppen met hoge drukSpeciaal aangepaste voertuigen.voor moeilijk bereikbare plaatsenReinigen - OntgassenVersnijden - Neutraliseren

Prominent Belgium

Avenue Landas 11 -1480Tubize

ProMinent is in meer dan 100 landen direct aanwezig. Onze producten zijn daardoor wereldwijd verkrijgbaar met optimale logistiek. Over de hele wereld biedt ProMinent producten en diensten met dezelfde hoog kwaliteitsnorm. ProMinent is vlakbij de ...

Sensoflow

Maasdal 11 -1500Halle

SensoFlow is een dynamische vennootschap die zich recent positioneerde op de Belgische & Luxemburgse markt. Zijn 20 ervaringsjaren in industriële pompen en temperatuur instrumentatie betekenen meteen voor zijn klanten gepaste antwoorden.

Spare Parts Service

Kasteelstraat 33 -1560Hoeilaart

N.V. SPARE PARTS SERVICE, importeert, exporteert en levert een breed gamma van pompen waaronder ALLWEILER, GRUNDFOS, MONO, NETZSCH, SEEPEX, ...SPARE PARTS SERVICE (verkort SPS) is gespecialiseerd in EXCENTRIEK WORMPOMPEN.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Aquarech

Hulststraat 128 -3080Duisburg

Officiële verdeler van Homa & Ruhrpumpen. Gespecialiseerd in centrifugaalpompen, mixers, voortstuwers en jetpompen.

Zf Services Belgium

Avenue Antoon Van Oss 1b 26 -1120Brussel 12

ZF Services Belgium NV is uw specialist in de verkoop en herstelling van alle ZF producten en haar merken ZF Sachs, ZF Lemförder, ZF Boge en ZF Lenksysteme.