U zocht op: industriele reiniging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Supplimax

Noorderlaan 101 -2030Antwerpen 3

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Maca²

Blauwe Weg 7 -2030Antwerpen

Motrac Handling & Cleaning

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Motrac is expert in Logistieke transport en vloerreinigingsoplossingen. Voor al uw heftrucks, vloerreinigingsmachines en laatste innovaties"MotracLinde Heftruck en magazijnoplossingen. MotracTennant vloeronderhoudsoplossingen .

Mourik

Groenendaallaan 399 -2030Antwerpen

Mourik - Grondverzet, Wegenbouw, Burgerlijke bouw, Utiliteitsbouw, Industriële reiniging, Mechanisch werk, Milieutechniek, Betonreparatie, Beton conservering, Projectontwikkeling, Speciale producten Mourik - Home

Profum Port Services

Transcontinentaalweg 2 -2030Antwerpen

Gtc - General Tank Cleaning

Koordekenshoef 83 -2030Antwerpen 3

Hego BVBA en General Tank Cleaning BVBA zijn gevestigd in het hart van het Antwerpse havengebied.De familie achter deze organisatie is reeds meer dan 130 jaar actief in scheepvaart en industrie.

Hydrex

Noorderlaan 9 -2030Antwerpen

Hydrex is een van de toonaangevende internationale bedrijven die een uitgebreid scala van onderwater reparatie en onderhoud biedt aan de reders.

Boma

Noorderlaan 131 -2030Antwerpen

De specialist voor de professionele schoonmaak.

Eco Worldwide Solutions

Goteborgweg 2 -2030Antwerpen

PAGE_META_DESCRIPTION EWS Fumigation / PestControl PAGE_META_KEYWORDS

Cleantech

Nieuwelandenweg 40 -2030Antwerpen

Soms volstaan de normale tankreinigingsprocedures niet om off-hire tankcontainers klaar te maken voor hergebruik. Sommige producten zijn gewoonweg niet oplosbaar in water of chemicali?n en dienen manueel verwijderd te worden.

Antwerp Bulk Cleaning

Boterhamvaartweg 11 -2030Antwerpen

industriele reiniging systemen middelen en produkten

Colombus - Htc

Scheldelaan 373 -2030Antwerpen 3

Antwerp Tank Cleaning

Schomhoeveweg 9 -2030Antwerpen

This website presents and informs you about The Van Loon Group Welcome to the Van Loon Group Vanloon

Motrac Tennant

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Verdeler van Tennant vloer reinigingsmachines, veegmachines, schrobmachines, industriële stofzuigers, kuismachine, outdoor machines. Activiteiten verkoop, verhuur, leasing, renting, service en wisselstukken.

Linacold

Successiestraat 13 -2030Antwerpen

Linacold BVBA uit Antwerpen is uw expert voor alle mogelijke koeltechnieken. Of het nu gaat om een degelijke koel- of vriescel, een stijlvolle koeltoog of duurzame airconditioning, wij kunnen dit allemaal zonder probleem voor u verzorgen.

Kenis Service

Ouland 9 -2030Antwerpen 3

Gespecialiseerd in nieuwbouw, ontwikkeling en reparaties van vacuüm-drukinstallaties voor de cleaning sector, richten wij ons zowel op particuliere als industriële toepassingen

Javemat

Narvikstraat 1 -2030Antwerpen

Javemat en zusterbedrijf Van der Schraelen (NVDS) zijn gespecialiseerd in afbraakwerken voor zowel bedrijven als particulieren.

Facility Services Ks

Noorderlaan 133 -2030Antwerpen

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak, voor elke klant. Daar willen we graag voor staan! Bij Facility Services KS krijgt elke klant een persoonlijke aanpak en een oplossing op maat van uw behoeften.

Veolia Es Mrc

Moerstraat 26 -2030Antwerpen

Veolia website - Afval - Veolia website - Containerverhuur - Recyclage Veolia - Home Veolia website, afvalcontainerverhuur, Veolia website, afval ophalen, recyclage, afvalophaling, milieu, Veolia website, afvalbeheer, afvalcontainer, sorteren, restaf

Atsa Schoonmaak

Luithagen-haven 18 -2030Antwerpen

ATSA SCHOONMAAK werd opgericht door Philippe Stockmans. Dhr. Stockmans is reeds meer dan tien jaar bedrijvig in de schoonmaaksector en kan daardoor steunen op de juiste professionele competentie en know-how.

Verhaert

Schepelstraat 16 -2030Antwerpen