U zocht op: industriele reiniging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Amiral Clean Belgium

Puccinistraat 66 -1070Anderlecht

Zelfstandige of bedrijf, als u geraakt wordt door een ramp, of vervuiling uw bedrijf aantast, dan bent u bij ons aan het goede adres voor alle reinigingswerken en reparatie na rampen.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

City Rock Industrials

Polderstraat 68 -2800Mechelen

Diensverlening met touwtechnieken - (petro)chemie industrie

La Vidange Loiseau

Vilvoordsesteenweg 94/a -1120Brussel

Erkend door de 3 gewestenToxische & niet-toxische productenReinigen & ontstoppen met hoge drukSpeciaal aangepaste voertuigen.voor moeilijk bereikbare plaatsenReinigen - OntgassenVersnijden - Neutraliseren

Aa Longin Service

Wingepark 15 -3110Rotselaar

Bij onze Longin Parker Store kan iedereen van particulier tot industrie terecht voor een uitgebreid aanbod van o.a.: hydraulica, gereedschappen, werkkledij, reinigingstoestellen.Bij Longin Service kan u terecht voor onderhoud en reiniging.

Longin Service

Aarschotsesteenweg 344 -3012Leuven

U kunt bij ons terecht voor ecologische en innoverende milieutechnieken, voor openbare en industriële reiniging, voor het beheer van technische installaties, voor afvalstoffenmanagement en voor het inspecteren en reinigen van riolen en afvoerbuizen.

Belux Cleaning Services

Anatole Francestraat 115-121 -1030Schaarbeek

Aras

Chaussee De Mons 691 -1000Brussel 1

ARAS COMPANY is een jong bedrijf in volle expansie, wij staan voor een directe klantgerichtheid, onklopbare flexibiliteit, advies en deskundigheid. We staan garant voor een optimale afwerking van uw project.

Batisweet

Pagodenlaan 32 -1020Brussel

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Longin Service

Wingepark 15 -3110Rotselaar

Bij Longin Industrial Cleaning kan u terecht voor ecologische en innoverende milieutechnieken, openbare en industriële reiniging, het beheer van technische installaties, afvalstoffenmanagement en rioolreinigingstechnieken.

Ramonage Lī Acrobate

Helmetsesteenweg 340 -1030Schaarbeek

Vde Clean

Kapelstraat 61 -2223Heist-op-den-berg

DE Clean is een familiebedrijf, werkzaam in de regio Heist-op-den-Berg, Aarschot, Leuven, Vilvoorde & Mechelen.Wij staan in voor het schoonmaken van: kantoorruimtes ateliers toonzalen ramen voor zowel bedrijven als privéhuizen

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...