U zocht op: industriele renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Limburgse Industriële Dakwerken

Industrieweg 1019 -3540Herk-de-stad

Limburgse Industriële Dakwerken of LID is de geschikte partner voor alle soorten dakwerken voor particulieren, industrie en openbare instellingen.

Beva Metal - Industriebouw

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Plant u de bouw van een nieuwe productiehal, opslagruimte of garage Beva Metal is uw partner voor industriebouw. Voor elk industrieel gebouw tot 5000 m² groot. We maken en plaatsen niet alleen de metaalconstructies.

Smet Jet

Nijverheidsstraat 3 -2260Oevel

Als wettelijk erkend overbrenger van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen, vaste en vloeibare stoffen, slib en afvalolie, zoekt onze firma de meest economische en milieuverantwoorde oplossing voor het vervoer en de verwerking.

Apk Infra

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecom netwerken.

Staalbouw Overpelt

Karel Pinxtenlaan 6 -3900Overpelt

Staalbouw Overpelt beschikt over een ruime ervaring in het binnen- en buitenland op het gebied van: industriële gebouwen en handelsgebouwen realisatie van complete industriële gebouwen met bijhorende burelen, toonzalen,... van ontwerp ...

Miss Baeten Industriele Schilderwerken

Lammerdries 24b -2250Olen

MISS, specialist voor industriÔle straal- en schilderwerken op werven en in eigen atelier. MISS stralen, straalwerken, schilderen, schilderwerk, industrieel, verven, coating, constructies, renovatie, metaalconstructie, verf, antiroest, anti-corrosie