U zocht op: industriele renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Maldex

Hooiwege 38 -9940Evergem

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

Inter Care

Brugse Steenweg 199 -9990Maldegem

Specialist in de reiniging en renovatie van al uw vloeren, zowel voor oude als nieuwe vloeren.Van advies tot uitvoering voor tapijt, linoleum, PVC, rubber, parket, natuursteen, polybeton, Epoxy-en PU vloeren.

Industrial Cleaning Company

Daniël Kinetstraat 50 -9000Gent

Alle straal- en schilderwerken verzorgt ICC snel en nauwkeurig. We behandelen elk voorwerp en alle materialen. Dit doen we zowel in onze gespecialiseerde ateliers als op elke andere locatie in België en Europa.

Flancco

Rivierstraat 54 -9080Beervelde

renovatie bij brand- en waterschade alsook droogijsstralen en reinigen elektrische kasten. industriële schilderwerkenwww.uwgoedkoopstebouwdroger.bewww.thermodetect.be

Van Damme Willy En Zoon

Fraterstraat 37 -9820Merelbeke

Sanitair, verwarming, koeling, airco, centrale stofzuigers.

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Quality Pumps

Bedrijvenlaan 10 -9080Lochristi

Verhuur, verkoop, service en installatie van pompen, leidingen en toebehoren. Exclusief dealer van de SuperHawk vuilwaterriolering dieselpompen en officieel Flygt partner. Herstelling alle merken – eigen servicedienst 247.