U zocht op: industriele schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondis

Cleydaellaan 16 -2630Aartselaar

BONDIS bvba is distributeur van smeermiddelen en technische onderhoudsproducten. Wij leveren industriële smeermiddelen, teflon olie & teflon vetten, voedingsgeschikte smeermiddelen en een groot aantal industriële onderhoudsproducten en MRO producten.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

City Rock Industrials

Polderstraat 68 -2800Mechelen

Diensverlening met touwtechnieken - (petro)chemie industrie

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Unidet

Dijkstraat 9 -9160Lokeren

Als logistieke dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in tank-, silo- en IBC-reiniging, naast verwarming en opslag van tank(containers). Wij richten ons zowel op de nationale als internationale markt.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Hoisting Equipment

Woestijnstraat 41 -2880Bornem

Hoisting te Bornem, verdeler van portaalkraan, hefkranen, zwenkkranen van abus, zwenkarm, rolbruggen, loopkat takel, elektrische takel, katrol, manuele, mechanische & elektrische hijsbanden, dommekracht, potkrik, spanschroeven, hijslier,...

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Supplimax

Lion D´orweg 8 -9300Aalst

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor

Supplimax

Pedro Colomalaan 9 -2880Bornem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor

Cleaning Solutions

Koebrugstraat 16 -9310Aalst

Cleaning Solutions is een familiebedrijf met als hoofdzetel gevestigd te Moorsel (Aalst). Wij staan in voor volgende activiteitenWassen van ruiten, Algemene schoonmaak, Reinigen van gevel, terras of opritten ...