U zocht op: industriele ventilatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tm Technics

Wolfsbergstraat 63 -3600Genk

TM Technics uw partner voor luchttechnische projecten en materialen. Industriële ventilatie en afzuigtechnieken.

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..

Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Energie Control

Koeltorenlaan 12 -3550Heusden-zolder

Energie Control helpt u uw energiepeil te verlagen. Als bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in energiezuinige toepassingen, neemt Energie Control samen met u de stappen die moeten genomen worden om te komen tot een succesvolle installatie.

Electro - Sanitair Gomi

Trekschurenstraat 136a -3500Hasselt

Installatiebedrijf met een opgebouwde expertise in sport infrastructuur. Gomi bvba werd opgericht in 1990 en wal snel ontwikkelden wij ons als een geregistreerde en gespecialiseerde firma op verschillende gebieden voor nieuwbouw en verbouwingen.

Van Cleven

Bedrijfsstraat 14 -3500Hasselt

Diensten: Koelruimten en koelloodsen voor fruit & groenten, Koeling voor bananenrijpkamers en confiserie, Thermische plant-inrichting in de chocolade industrie, Diepvries- en koelloodsen voor distributie, Koel- en versnijkamers voor slachthuizen...

Tytgat Pieter

Bedrijfsstraat 3 -3500Hasselt