U zocht op: industriele verhuis

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

All Moving Company

Rijkstraat 28 -9130Verrebroek

Tussen de verhuur auto`s die De Roeck Verhuur verhuurt, vindt u stadsauto`s, berlines en minibussen . Maar ook verhuur bestelwagens , meubelwagens, verhuur van vrachtwagens , bouwkranen en ladderliften worden te huur aangeboden.

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Topwerf

Wilsonweg 282 -2610Wilrijk

Wij bieden kraanassistentie bij de plaatsing van grote en zware lasten zoalsglas, betonnen regenputten, zware steunbalken, trappen, balkons, jacuzzi’s…Wij verhuren ook onze hulpmaterialen voor het plaatsen van glas.

Paul Van Laer

Schildesteenweg 48 -2520Ranst

Isotrans

Smallandlaan 15 -2660Antwerpen

Bij Isowill kan u terecht voor al uw isolatie-toepassingen, zowel voor de traditionele bouw, de utiliteitsbouw, de industriële bouw, als de petrochemische industrie, airconditioning, centrale verwarming, vlak dak, binnenafbouw, enz...

Icf Betonvloeren

Oudekerkstraat 18 -2018Antwerpen

alle betonvloeren , buitenverharding van ontwerp tot realisatie

Gosselin Group

Belcrownlaan 23 -2100Deurne

Een referentie op vlak vn verhuizingen en logistiek. Lokale, internationale enindustriële verhuizingen maken deel uitvan onze dagdagelijkse activiteit. Eeneigen containerterminal, expeditiekantoren.

Transpico

Matenstraat 210 -2845Niel

Transpico Indumove International: excellente industriële verhuizingen, al 100 jaar lang