U zocht op: info over isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Isotrans

Smallandlaan 15 -2660Antwerpen

Bij Isowill kan u terecht voor al uw isolatie-toepassingen, zowel voor de traditionele bouw, de utiliteitsbouw, de industriële bouw, als de petrochemische industrie, airconditioning, centrale verwarming, vlak dak, binnenafbouw, enz...

I.r.s.btech

Schoonmansveld 48 -2870Puurs

btech verdeelt bouwspecialiteiten naar professionele handelaars, houthandels en doe-het-zelfzaken. btech beschikt over een assortiment van isolatie, dakprodukten tot binnen- en b

Progress Group

Smallandlaan 29b -2660Hoboken

PROGRESS GROUP beschikt over een ruim aanbod van werkkleding, veiligheidskleding en werkschoenen.

Bmb Bouwmaterialen

Theet 45/a -9220Hamme (vl.)

Halschoor is al jarenlang een begrip voor een uitgebreid en uitgelezen assortiment vloer- en wandtegels voor binnen- en buitentoepassingen. Totaalleverancier van hoogwaardige bouwmaterialen.

Van Gucht

Hemelrijken 16 -2890Sint-amands

Wij beschikken over een team specialisten in Centrale Verwarming, Sanitair, Ventilatie en Warmtepompen.