U zocht op: info over nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Decalec

Waalstraat 112 -9870Zulte

Sedert 1995 is de b.v.b.a. Decalec actief in algemene elektriciteit, automatisatie, bordenbouw en HVAC. In onze afdeling Bordenbouw-HVAC staat een gespecialiseerd team steeds garant voor ontwerp en opmaak van stuur- en verdeelborden op maat.

Colenbier Koeltechniek

Doolhofweg 14 -8310Sint-kruis (brugge)

airconditioning installateurs winkelinrichting koeling installateurs diepvriezers installateurs ijswatercentrales installateurs ijswatergroepen installateurs supermarktinrichting klimaatregeling installateurs koeling commercieel

Vandemoortele Bouwmaterialen

Kortrijksestraat 181 -8020Oostkamp

Al 75 jaar lang staat het familiebedrijf u bij in de opbouw en inrichting van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Vandemoortele staat garant voor persoonlijk advies en een oplossingsgerichte en directe aanpak.

Altez

Szamotuylystraat 5 -8700Tielt

Altez Group is op vandaag een totaalpartner die actief is in verschillende sectoren van de prefab bouwwereld. Innovatie en diversificatie staan centraal bij al onze activiteiten. Prefab-beton,metaalconstructies,ramen en deuren

Creaplan

Karreweg Zn -9810Nazareth

Wij zijn een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in Stands, Displays en Interiors. Kwaliteit, service en design zijn kernbegrippen binnen onze filosofie. Hierdoor werd er over de jaren een mooi en trouw klantenbestand opgebouwd.

Artemis Europe

Pieter Van Reysschootlaan 2 -9051Gent

Artemis staat bedrijven en ondernemingen bij in hun groei naar maximale efficiëntie, performantie en resultaat.