U zocht op: installatie badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Vimmo

Merksemsebaan 264 -2110Wijnegem

Vimmo badkamer- en keukeninrichting en renovatie, installatie en onderhoud centrale verwarming. renoveren en installeren van badkamer & keuken, plaatsing van centrale verwarming.

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Ronny Sterkens

Cambeenbos Laan C 24 -2960Brecht

Sanitaire installaties, Centrale verwarming, Complete badkamer renovatie Condensatie ketelsoverig loodgieterswerk

Niveka

Goormansstraat 31 -2242Zandhoven

Niveka is een innovatief bedrijf, dat zich focust naar oplossingen in het thuiscomfort. Vooral naar ouderen toe is het belangrijk dat ze zo lang als mogelijk thuis kunnen blijven wonen, met een minimum aan kosten.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

J Krijnen Schrijnwerkerij En Keukeninstallatie

Hoogstraatsebaan 84 -2390Oostmalle

Krijnen te Malle onderscheidt zich door te luisteren naar de klant. We komen tot het gewenste resultaat door mee te denken en voorstellen te doen, dit allemaal binnen de noden, wensen en budget van de klant.