U zocht op: installatie badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Van Gassen Walter

Bijlstraat 119 -9120Beveren-waas

Buytaert A.

D'helst 3 -9280Lebbeke

Wij staan ter uwer beschikking voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dit kan met installatie door onze gespecialiseerde teams, of u koopt de sanitaire artikelen bij ons en installeert zelf. Wij staan nadien ook ter uwe beschikking voor onderhoud en ...

Vimmo

Merksemsebaan 264 -2110Wijnegem

Vimmo badkamer- en keukeninrichting en renovatie, installatie en onderhoud centrale verwarming. renoveren en installeren van badkamer & keuken, plaatsing van centrale verwarming.

Van Noten Dave

Belegstraat 59 -2018Antwerpen

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Bramo

Vierhuizenstraat 52 -9250Waasmunster

Bramo, uw specialist in keukens en badkamers.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

Meubel - Project

Molenveldstraat 19b -2630Aartselaar

www.meubel-project.be meubel meubels maatwerk mdf schrijnwerk schrijnwerkerij keuken keukens badkamer badkamers schuifdeuren deuren meubel-project project bvba schilder schildermeubelen mdfwerken melamine formica plaatmateriaal hout massief engelsest

Go Solar

Dommelstraat 72 -9250Waasmunster

Bij Go-Solar zijn we ervan overtuigd dat energie een recht is. Besparen op de energiefactuur zonder in te boeten aan comfort? Het kan.

Dvo Services

Peisegemstraat 71 -1785Merchtem

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Stuyck

Kallebeekstraat 50 -3191Hever

Sanitair installateur, centrale verwarming, loodgieter, badkamers. Aanleg en onderhouden van centrale verwarming en badkamerrenovaties en sanitaire installaties.