U zocht op: installatie badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Alain Sanitair En Verwarming

Trompstraat 34b -9190Kemzeke

Voor de plaatsing van uw zonneboiler en voor de plaatsing en renovatie van uw sanitair. Ook herstellingen.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Van Gassen Walter

Bijlstraat 119 -9120Beveren-waas

Buytaert A.

D'helst 3 -9280Lebbeke

Wij staan ter uwer beschikking voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dit kan met installatie door onze gespecialiseerde teams, of u koopt de sanitaire artikelen bij ons en installeert zelf. Wij staan nadien ook ter uwe beschikking voor onderhoud en ...

Van Noten Dave

Belegstraat 59 -2018Antwerpen

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Bramo

Vierhuizenstraat 52 -9250Waasmunster

Bramo, uw specialist in keukens en badkamers.

Meubel - Project

Molenveldstraat 19b -2630Aartselaar

www.meubel-project.be meubel meubels maatwerk mdf schrijnwerk schrijnwerkerij keuken keukens badkamer badkamers schuifdeuren deuren meubel-project project bvba schilder schildermeubelen mdfwerken melamine formica plaatmateriaal hout massief engelsest

Go Solar

Dommelstraat 72 -9250Waasmunster

Bij Go-Solar zijn we ervan overtuigd dat energie een recht is. Besparen op de energiefactuur zonder in te boeten aan comfort? Het kan.

Dvo Services

Peisegemstraat 71 -1785Merchtem

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.