U zocht op: installatie centrale verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Lieven Deneckere

Oudenaardsestwg 108 -8500Kortrijk

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Koeling voor grote projecten en particuliere installaties, klimatisatie van vergaderzalen tot productiehallen. Airconditioning

Lapere

Roeselarestraat 136 -8880Ledegem

V.l.b. Installaties

Ter Eike(sta) 8 -8840Staden

VLB-installaties is een familiebedrijf opgericht door Luc Vanlerberghe, wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten.

Sanifix

Haverhuisstraat 3 -8870Izegem

Techniq

Meensesteenweg 183 -8501Bissegem

TechniQ is gespecialiseerd in plaatsing, onderhoud en herstelling van energiezuinige verwarmingsinstallaties. Op nieuwe cv-toestellen geldt een omniumgarantie tot 12 jaar. Onze depannagedienst staat voor u klaar 7d/7, 24u/24. Actief in heel België!

Vma West

Tieltstraat 69 -8760Meulebeke

VMA West NV is een installatiebedrijf dat zijn klanten comfort en service wil bieden. Dit door het uitvoeren van technische installaties van begin- tot eindfase. Elke installatie gebeurt met respect voor de ISO en VCA procedures.

Dermac

Nijverheidsstraat 12 -8760Meulebeke

Welk industrieel verwarmingstoestel u ook zoekt, u vindt het gegarandeerd bij Dermac in Meulebeke. Wij produceren en verhuren/verkopen modellen met warm water, lagedrukstoom of warme lucht als basis. Maar ook voor productie-, stookolie- en gasketels.

Vandenberghe

Kruiskalsijdestraat 8 -8900Ieper

Bij Vandenberghe vindt u uw betrouwbare installateurs. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn we dan ook uw partner voor centrale verwarming, sanitair, ventilatie, energiezuinige investeringen, elektriciteit & domotica.

Six

Schardouwstraat 31 -8870Izegem

Door de jarenlange inzet van alle medewerkers heeft SIX zich kunnen ontwikkelen tot een belangrijke speler op de aannemersmarkt van RENOVATIE, DAKWERKEN, HVAC & SANITAIR.