U zocht op: installatie centrale verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Brati

Industrieweg 1 -2850Boom

Met Brati als partner voor de installatie van uw centrale verwarming, sanitair, ventilatie of airco haal je een expert in huis. We bieden onderbouwd advies, nooit natte vinger werk. Onze geschoolde techniekers worden regelmatig bijgeschoold.

Epises

Heirbaan 198 -9220Hamme (vl.)

Loodgieterij, sanitair, centrale verwarming en ventilatie.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Buytaert A.

D'helst 3 -9280Lebbeke

Wij staan ter uwer beschikking voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dit kan met installatie door onze gespecialiseerde teams, of u koopt de sanitaire artikelen bij ons en installeert zelf. Wij staan nadien ook ter uwe beschikking voor onderhoud en ...

Colonne & Vaganee

Geerdegem-schonenberg 357 -2800Mechelen

Installatie en onderhoud van verwarming, airconditioning en sanitair

Van Gucht

Hemelrijken 16 -2890Sint-amands

Wij beschikken over een team specialisten in Centrale Verwarming, Sanitair, Ventilatie en Warmtepompen.