U zocht op: installatie hvac toepassingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Decalec

Waalstraat 112 -9870Zulte

Sedert 1995 is de b.v.b.a. Decalec actief in algemene elektriciteit, automatisatie, bordenbouw en HVAC. In onze afdeling Bordenbouw-HVAC staat een gespecialiseerd team steeds garant voor ontwerp en opmaak van stuur- en verdeelborden op maat.

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Xilio

Dries 4 -9870Zulte

Met meer dan 25 jaar ervaring in HVAC-toepassingen kent Xilio als geen ander de juiste en meest betrouwbare merken op de markt. Kwaliteitsvolle materialen en vormstukken vormen namelijk de basis van uw installatie.

Denolf H.v.a.c.

Oude Heirweg 6 -8890Moorslede

DENOLF h.v.a.c. is gespecialiseerd in het plaatsen van klimatisatie systemen voor allerlei toepassingen.Onze eigen studiedienst zoekt bij ieder project samen met U naar de meest geschikte oplossing.

Celsior

Doornikserijksweg 1 A -8510Bellegem

Onder leiding van een enthousiaste nieuwe directie heeft Celsior de capaciteit om zowel voor nieuwbouw als renovatie een compleet voorstel te maken voor klimatisatie, ventilatie, verwarming en sanitair, niet enkel voor de particulier maar ook voor...