U zocht op: installatie sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


D´hoedt Hugo

Steenbakkersstraat 13 -8400Oostende

D´Hoedt in Oostende staat in voor al uw onderhoud en herstellingen aan uw verwarmingsketel. Ook voor uw sanitair en het plaatsen van zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Of plant u eerder een renovatie van uw badkamer?

Gino Annys

Zevekotestraat 70 -8470Zevekote

Gino Annys is een zeer degelijk installatiebedrijfbedrijf dat al meer dan tien jaar actief is in de bouwsector. Gino en zijn vrouw Anja zijn de drijvende krachten die samen met hun team van een tiental vakmensen tal van projecten realiseert.

Paul Vandenbussche-lampo

Lieven Bauwensstraat 8 -8200Sint-andries

Buiten sanitaire artikelen, kunt u Vandenbussche-Lampo ook raadplegen voor de installatie en onderhoud van uw centrale verwarming! Al vier generaties lang verzorgt BVBA Vandenbussche-Lampo te Sint-Andries kwalitatieve dakwerken en dakisolatiewerken.

Groterm

Industrielaan 14 -8820Torhout

Groterm is een installatiebedrijf dat door zijn rijke ervaring van meer dan 50 jaar een vaste waarde is geworden op het vlak van verwarming, sanitair en ventilatie in de woningbouw.

Vandendriessche Antoon

Aartrijksestraat 94a -8211Zedelgem

Bij firma Vandendriessche Antoon (en Vandendriessche-Denys) kunt u terecht voor een professionele installatie van uw centrale verwarming.

V.l.b. Installaties

Ter Eike(sta) 8 -8840Staden

VLB-installaties is een familiebedrijf opgericht door Luc Vanlerberghe, wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten.

Arnold Cv Devriendt Dirk

Arthur Vanhouttelaan 19 -8400Oostende

U kunt bij ons terecht voor condensgasketels, waterverwarmers, boilers, keuring gasketels en hernieuwbare energie, zoals zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen.