U zocht op: installatie wasmachines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Decker

Dorpsstraat 9 -1840Londerzeel

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Horeca Technics

Leuvense Steenweg 79 -3191Boortmeerbeek

U bent van plan om een nieuwe zaak op te starten of misschien hebt u een bestaande keuken die u wilt vernieuwen?

Core Concept

Albert Van Cotthemstraat 64 -1600Sint-pieters-leeuw

Core Concept is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Wij garanderen een competente en efficiënte opvolging, vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.

Etablissements René Van Den Berg

Everardlaan 40 -1190Vorst

Grossiste en Electroménager & Air Conditionné - Groothandlaar in Huishoudapparaten & Air Conditioners Ets R.van den Berg S.A.- N.V. tv,video,radio,hifi,dvd,froid,chaud,humide,air,gps,grossiste,electro,elektro,lessiveuse,frigo,wasmachine,koelkast,sech

Winterhalter

Schaarbeeklei 638 -1800Vilvoorde

Exclusief invoerder van professionelevaatwasmachines "Winterhalter" voor dehoreca-,grootkeuken-,bakkerij- enslagerij sektor. Specialist in het wassenvan glazen.ELIONA:Ontwikkeling en fabricatie van industriële was- en drooginstallaties

Somers Electro Visual

Dr. J. Appelmanslaan 108 -1700Dilbeek

Electrolux Professional Belgium

Raketstraat 40 -1130Brussel

Electrolux is a global leader in home appliances and appliances for professional use. We focus on innovations that are thoughtfully designed, based on extensive consumer insight, to meet the real needs of consumers and professionals.