U zocht op: interieur kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

Cruysweegs-halsberghe Architectenbureau

Gaverlandstraat 25 -9031Gent

CH-Architecten is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwing (residentieel - kantoren - publieke gebouwen - winkels - .).

Kunstwerkstede Goossens

Meerbos(wic) 16 -9260Wichelen

meubel- en interieuratelier GOOSSENS bvba - home MEUBEL- EN INTERIEURATELIER GOOSSENS bvba Beste bezoeker, Op zoek naar een specialist in het vervaardigen van alle maatwerk, in houtsoort naar keuze, volgens uw of ons ontwerp Ik g

Rent-a-plant

Molenweidestraat 24 -9070Heusden

lange termijn verhuur van planten (blijvende beplanting) in kantoren, winkels, shoppingcentra, horeca, privé en anderzijds korte termijn verhuur van planten voor beurzen, recepties en evenementen voor een kortere periode.

Aquarella

Haenhoutstraat 147 -9070Destelbergen

Alle groenvoorziening voor bedrijven, overheid en zorgsector. Specialist interieurbeplanting en hydrocultuurplanten. Gratis analyse en advies voor alle groenvoorziening in de werkomgeving. Verkoop, verhuur en verzorging van bloemen en planten...

Egg

Lededries 7 -9050Gent

EGG-architecten in motion, Johan De Schepper en Charlotte Wybaillie, broeden op ruimtelijke vormgeving. Contact: Lededries 7, B-9050 Ledeberg (Gent). Tel: 09 225 75 40 EGG-interieurarchitecten

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Dok Noord Design

Dok-noord 4 D-003 -9000Gent

Dok Noord Design is gespecialiseerd in interieurinrichting.

Arredo

Hoorndriesstraat 132 -9820Merelbeke

Binnenhuisarchitecten | kantoorinrichting