U zocht op: interieur op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sercu Kantooruitrusting En Automatisering

Brugsesteenweg 380 -8800Roeselare

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Vervaeke

Eekhoutstraat 45 -8755Ruiselede

Windschermen voor het dichtmaken van loodsen, hallen en andere constructies tegen wind, tocht, vogels of regen. Zowel vast, demonteerbaar, oprolbaar. Specialist in Akoestische Panelen

Mi Casa

Deerlijkseweg 218 -8790Waregem

Investeren in vernieuwing behoort tot de vaste waarden van de bedrijfsfilosofie van Mi Casa, de Belgische marktleider in massieve houtbouw. Wij zijn er immers van overtuigd dat vernieuwende inzichten tot steeds efficiëntere bouwmethodes leiden.

Houthoofd - Denorme

Passendaalsestraat 36 -8890Moorslede

Atmosfeer Totaalinrichting in Moorslede Atmosfeer Totaalinrichting in Moorslede keuken, slaapkamer, bureau, vloer, plafond, inox, glas, aluminium, kunststof, ontwerp, totaal

Ag Intex

Koningsstraat 7a -8800Roeselare

Bij AG-Intex kan u niet alleen terecht voor kwalitatief binnen- en buitenschrijnwerk.

Idee Home Deconinck

Otegemstraat(z) 98 -8550Zwevegem

Idee Home staat garant voor een kwalitatief design volgens de wensen en het budget van de klant. We zijn als interieurbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogstaande projecten!

Abc Projects

Ingooigemplaats 5 -8570Anzegem

Anja Verroeye en haar team van ABC Projects gaan bij elk interieurontwerp op zoek naar de perfecte harmonie tussen rust en balans. Daarbij is ons oog voor de esthetiek van een interieur en het praktische leefcomfort ervan cruciaal.

Bart Lavaert

Astridlaan 72 -8792Waregem

Wanneer u uw interieur wilt veranderen of uw ruimte om wilt bouwen.Wanneer u dagdroomt over een complete en grondige verandering. Dan begeleiden, coördineren en voeren wij de werken waar mogelijk voor u uit.

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Reflecta Graphics

Hoge Barrierestraat 11a -8800Roeselare

Reflecta Graphics is een dynamische onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in de grafische sector. De firma was aanvankelijk vooral actief in de wijde omgeving van Roeselare en West-Vlaanderen maar is op vandaag in zijn marktsegment een ...

Handydecor

Koningsstraat 34 -8800Roeselare

HANDYDECOR is al jaren uw referentie voor de totaal afwerking van uw woning, appartement, kantoor of winkel.Onze jarenlange ervaring en vakkennis staan garant voor de perfecte afwerking met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.O

Hellebuyck

Verrekijker 51 -8750Wingene

Wilt u een interieur die perfect in balans is tussen comfort, gebruikgemak en stijl ?Dan bent u bij Hellebuyck NV aan het goede adres.

Eric Haemers

Dumolinlaan(kor) 3 -8500Kortrijk

We richten uw woning of zaak naar wens in met onze onuitputtelijke mogelijkheden voor het maken en plaatsen van de volledige inrichting. Dit zowel in hedendaagse, moderne, klassieke of rustieke stijl.

Mauws Tom

Kazandstraat 57-59 -8800Roeselare

Tom Mauws bvba heeft alles in huis om uw schrijnwerk, draagstructuren, binnenwanden, interieur of winkel op maat te verzorgen. We beschikken over een technisch tekenaar en we hebben er de machines en het ervaren personeel voor.

Micasa

Deerlijkseweg 218 -8790Waregem

Investeren in vernieuwing behoort tot de vaste waarden van de bedrijfsfilosofie van Mi Casa, de Belgische marktleider in massieve houtbouw. Wij zijn er immers van overtuigd dat vernieuwende inzichten tot steeds efficiëntere bouwmethodes leiden.