U zocht op: interieur op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beja

Stationsstraat 15 -9550Herzele

Jeugdkamers meubelen keukeninrichting aannemers schrijnwerken aannemers timmerwerken keukenovens plaatsing keukens installatie kookfornuizen plaatsing kinderkamers meubelen tienerkamers meubelen aanbouwkeukens plaatsing barbecues

Bosmans G & G

Eegene 91 -9200Dendermonde

Met haardprojecten en maatmeubilair badend in licht en ruimte.Grote glaspartijen en vergezichten,bewust laag gehouden maatmeubilair uit onze eigen ateliers.

Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

Standmark

Joseph Cardijnstraat 26 -9420Erpe-mere

Standmark heeft ervoor gekozen zich toe te spitsen op het realiseren van beursstanden en het aankleden van interieurs en evenementen.

R&d Interieur - Projects & Design

Eikstraat 89 -9300Aalst

Het verhaal van DVDM Totaalinterieur begon 25 jaar geleden met het tekenen van plannen en uitvoeren van kleine renovaties. Dit vormde meteen de grootste uitdaging, want creatief zijn binnen limieten is niet voor iedereen weggelegd. Totaalinrichting.

Bfactor

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

Savat Mike En Co

Bedrijvenlaan 16 -9080Lochristi

Wij specialiseren ons reeds meer dan 20 jaar in de fabricatie van meubelen en interieurinrichtingen op maat. U kan bij ons terecht voor keukens, badkamers, wandkasten en dressings, bureel en winkelinrichtingen.

Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Buro Project

Korte Keppestraat 9 -9320Aalst

Welzijn. Daar draait het om. Daar staat of valt het mee. “Het?” We hebben het over mensen die samenwerken in een professionele, stimulerende, connecterende en inspirerende kantooromgeving

Ack Keukens & Dressings

Vandendriesschestraat 6 -9620Zottegem

Met meer dan 700 geplaatste keukens en vele maatkasten, bureel inrichtingen en ander maatwerk is ons bedrijf geen onbekende in de Vlaamse Ardennen.

Jocarlux

Sonseindestraat 16 -9620Zottegem

Een jarenlange ervaring en passie voor het vak heeft er voor gezorgd dat we ieder project met de grootste zorg aanpakken en afwerken.

Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Domino

Leenstraat 3 -9750Zingem

Domino voor trappen, deuren en parket