U zocht op: interieur oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Sercu Kantooruitrusting En Automatisering

Brugsesteenweg 380 -8800Roeselare

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Matro Truck Accessories

Atealaan(hrt) 65 -2200Herentals

Grootste gamma truck toebehoren, rechstreeks van fabrikant naar handelaar en eindgebruiker.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Salubris

Leon Bekaertlaan 32 -9880Aalter

De totaalleverancier voor alle schoonmaakoplossingen, professionele onderhoudsproducten en hygiënische papierwaren. Bij ons kunt u terecht voor al uw professionele onderhoudsproducten en- materialen.

Odera

Serpentsstraat 39 -9700Oudenaarde

Uw expert voor ramen en deuren. Voor mooie, perfect afgewerkte en bovenal zeer praktische ramen en deuren is Vermeulen de firma die u zoekt. U kan er rekenen op een totale dienstverlening!

Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Cobalt Box

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

Bij Cobalt Box kan je terecht voor opslagruimtes op maat in regio Antwerpen. Met vijf vestigingen in Antwerpen is er steeds een opslaglocatie in uw buurt met een ruime keuze aan opslagruimtes. Cobalt Box biedt flexibele huurfo

Sn Truckstyling

Atealaan 65 -2200Herentals

SN-Truckstyling is gespecialiseerd in het verkopen van alles wat te maken heeft met uw vrachtwagen. Van interieur tot exterieur en van accessoires tot maatwerk. U kunt voor alles bij ons terecht. Bekijk onze webshop met meer dan 2500 producten.

Pixela

Bijllaan 22 -2547Lint

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Abc Projects

Ingooigemplaats 5 -8570Anzegem

Anja Verroeye en haar team van ABC Projects gaan bij elk interieurontwerp op zoek naar de perfecte harmonie tussen rust en balans. Daarbij is ons oog voor de esthetiek van een interieur en het praktische leefcomfort ervan cruciaal.

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Protector Belgium - Vochtbestrijding

Biestebroekstraat 2 A -1070Brussel

Eindelijk, de juiste en snelle oplossing om opstijgend grondvocht te bestrijden en dit zonder risico op blijvende vlekken. Het Protector Duo-System combineert de injectie van geurloos silicone met het plaatsen van een noppenfolie

Solum Tegels

Koning Albertstraat 13 -2381Ravels

Tegels voor alle ruimtes, indien gewenst geplaatst door onze eigen dienst.

Protector Belgium

Biestebroekstraat 2 A -1070Brussel

Uw partner voor zwambestrijding, opstijgend grondvocht en houtbescherming in regio Anderlecht, Brussel

Reflecta Graphics

Hoge Barrierestraat 11a -8800Roeselare

Reflecta Graphics is een dynamische onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in de grafische sector. De firma was aanvankelijk vooral actief in de wijde omgeving van Roeselare en West-Vlaanderen maar is op vandaag in zijn marktsegment een ...

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

A.v.w.

Koningin Astridlaan 2 A -2820Bonheiden

De heer Le Blanc was reeds jaren actief in het bestrijden van vocht o.a. door het injecteren van muren tegen optrekkend vocht en bedacht dat hij de mensen nog beter van dienst kon zijn door het opzetten van een eigen bedrijf, dat ondertussen erg succ

Jafor

Groeningenweg 13 -3590Diepenbeek

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het inrichten van uw magazijn of werkplaats? JAFOR is hierin de partner die u zoekt.Als onafhankelijke verdeler staat JAFOR garant voor oplossingen.Samen met sterke Europese fabrikanten, allen top in ...

Habitat Brussel

Sint-lambertusstraat 198 -1200Brussel 20

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Habitat Antwerpen

Beddenstraat 2 -2000Antwerpen 1

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

All Protect

Hof Ter Weze 32 -8800Beveren (roeselare)

All Protect is gespecialiseerd in het bestrijden van opstijgend grondvocht, het aanpakken van hygroscopische zouten, het behandelen van condensatieproblemen en het dichten van kelders. Daarnaast verhuren en verkopen wij ook bouwdrogers.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Duco

Handelsstraat 19 -8630Veurne

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-lŽalleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Jm Bruneau

Esplanade Oscar Van De Voorde 1 -9000Gent

Meer dan 10.000 kwaliteitsvolle bureaubenodigdheden en kantoorproducten binnen handbereik:van klein materiaal tot bureaumeubelen, onderhoudsproducten en informatica uitrusting. Bruneau heeft alles om in uw kantoorbehoeften te voorzien.

Afrenovatie

Dwarsdreef 63a -2970Schilde

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in renovatiewerken, ook maken ruimtes geluidsdicht.

Poweredblinds

Ikaroslaan 21 -1930Zaventem

PoweredBlinds is marktleider in elektrische raamdecoratie op maat. Op batterijen, netstroom en zonne-energie. Gratis Proefstaal ✓ Verkrijgbaar vanaf € 159,-

Storacon

Minister Liebaertlaan 8 -8500Kortrijk

Producent, leverancier en adviseur voor inrichting van magazijn, werkplaats of kantoor, en voor opslag , intern transport en behandeling van goederen. Gamma: stellingen en rekken, scheidingswanden, werktafels, vestiaires, orderverzamelsystemen, ...

Vervaeke

Eekhoutstraat 45 -8755Ruiselede

Windschermen voor het dichtmaken van loodsen, hallen en andere constructies tegen wind, tocht, vogels of regen. Zowel vast, demonteerbaar, oprolbaar. Specialist in Akoestische Panelen

Bfactor

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.

Expopoint

BethaniËnlei 113 -2980Zoersel

Wij zijn uw totaaloplossing voor het organiseren van uw beursstand. Geen superlatieven - geen grote beloftes. Gewoon een originelen idee met een degelijke uitvoering voor een correcte prijs. Prijsoffertes zijn steeds vrijblijvend.

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Interioo

Gentseweg 145 -9120Beveren-waas

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Odrada Interieur

Molsesteenweg 46 -2490Balen

Odrada is een familiebedrijf. En dat voel je. Een vlekkeloze service en familiale gezelligheid zijn hier geen loze woorden. Vraag dat maar aan de duizenden klanten die al meubelen bij Odrada kochten.

Excecon

Zwaarveld 9 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ARTIKLIMA laat uw woning ademen! Wij leveren duurzame en ecologische totaaloplossingen voor woningventilatie: aardwarmtewisselaars, boilerwarmtepompen, luchtverdeelsystemen,… voor uw comfort!

Drukkerij Arijs

Molenstraat 89 -9690Kluisbergen

Drukkerij Arijs is uitgerust met een 5 kleuren pers met lak, een 4 kleuren pers en een 2 kleurenpers om aan alle behoeften te voldoen, en dit in een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Onze zeefdrukafdeling zit onder hetzelfde dak.

Mexxcon

Goudberg 2a -9290Overmere

Wij specialiseren ons in bedrijfswageninrichting van A tot Z. Naast de traditionele bedrijfswageninrichting – standaardmodulus of een inrichting op maat – kunnen wij een compleet bodemladesysteem installeren. Instaleren van dakdragers.

Laswerken Kvd

Oudesteenovenweg 29 -2230Ramsel

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Vetex

Leon Bekaertstraat 14 -8770Ingelmunster

VETEX N.V. is expert coater en laminator zowel voor eigen producten als voor loonwerk. Het eigen gamma is voornamelijk gericht op medische toepassingen en naadafdichtende band.

Mercuri International

Belgicastraat 1 -1930Zaventem

Taking (your) Sales to a Higher Level, daar gaan we voor ! De succesvolle methoden van Mercuri International zijn ontwikkeld om uw sales resultaten te verhogen. Of het nu gaat over uw sales team of over uw sales management, onze trainingen gaan u...

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Architect Luc Vandewynckel

Kleiputtendreef 21 -8970Poperinge

Architect Luc Vandewynckel, Architectenbureau in Poperinge Welkom op de site van architect Luc Vandewynckel Architect, woning in modern en landelijke stijl, appartementen, bedrijven en kantoren, renovatie-verbouwing, interieuroplossingen, Poperi

Ilb Interieur

Biezenveld 3 -2460Kasterlee

ILB, dat staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen naargelang uw budget, ontpopte zich tot een kwaliteitslabel.

Deuxamis

Moleneinde 10 -2381Weelde

Deuxamis Interior is een interieurontwerp- en decoratiebedrijf dat zich richt op het cre?ren van stijlvolle en functionele woonruimtes. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij de persoonlijke smaak en levensstijl van

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Vlecad

Kanaalkom 36 -3960Bree

Op zoek naar een CAD CAM oplossing om jouw kasten en meubels eenvoudiger en kostenefficiënt te produceren? Onze Korpus software is de oplossing voor jou!

Plastiek Van Wauwe

Staatsbaan 4e -3210Lubbeek

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Maroli

Industriestraat 5 -8755Ruiselede

Maroli Interieurarchitectuur biedt een creatieve oplossing voor elk interieur. Wij verzorgen totaalconcepten van horeca en kantoor-interieurs.

Femestate

Kasteeldreef 53 -2970Schilde

Femestate, Turn Key Projects, te koop wijnegem, wijnegem, te koop, drukkerij, loft, winkelruimte, bouw, bouwen, verbouwen, renovatie, vernieuwbouw, construction, architectuur, projectontwikkeling, interieurontwerp, innovatieve bouwoplossingen, domoti

Nuno Design

Vlinderstraat 22 -3550Heusden-zolder

Een groep van uitzonderlijke interieur architecten en vormgevers die keukens, badkamers en maatkasten tot volledige interieuroplossingen met passie ontwerpen.

Bitracons

Frans Kusterslaan 15 -2650Edegem

Bitracons heeft altijd die uitzonderlijke oplossing om uw inrichting uniek te maken.

Niv003

Koersenstraat 5 -9000Gent

Met een team van 8 architecten en interieurvormgevers kunnen we voor elk probleem een leuke en praktische oplossing bedenken.Onder onze klanten vinden we naast particulieren en kmo`s een aantal grote spelers in de catering.

Beveka

Oostkaai 9 -2170Antwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardig decoratief plaatmateriaal voor interieur- en exterieurafwerking. Dankzij de grote voorraad bieden wij een ruime keuze aan oplossingen voor uw projecten.

Bfactor

Tragel 22 -9300Aalst

Als interieurontwerpster en onafhankelijk interieurstyliste gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen binnen je in te richten ruimte. Dit doet ze door doordacht gebruik te maken van de benutte oppervlakte en de gekozen materi

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Vk Group

Brugsesteenweg 210 -8800Roeselare

VK is actief in vier marktsegmenten: Healthcare, Buildings, Industry en Infrastructure. We bieden onze klanten een totaalpakket onder een dak: masterplanning, architectuur, engineering, interieur en landscaping.

De Marie

Bodegemstraat 15-17 -1740Ternat

U kan bij ons terecht voor meer dan buitenmaterialen! Ook voor interieur oplossingen staan wij klaar om u te helpen met raad en daad.

Vandebroek Interieur

Hellebeemden 7 -3500Hasselt

Heeft u een probleem met het inrichten van uw (professioneel) interieur, dan hebben wij voor u de oplossing! Sinds haar oprichting in 1976 staat Vandebroek Interieur voor kwaliteit en een degelijke afwerking.

Eric Finaut

Nieuwe Steenweg 95 -8420De Haan

Bvba Eric Finaut biedt u een totaaloplossing voor al uw binnen- en buitenschilderwerken en maakt gebruik van de laatste nieuwe decoratietechnieken. Verder plaatsen wij verschillende soorten vloerbekledingen zodat elk interieur er stralend uitziet.

Schoonmaakwerken Van De Veire Jonathan

Hoge Buizen 65 -1980Zemst

Schoonmaakwerken Van de Veire :De juiste oplossing voor bedrijf en particulier.