U zocht op: interieur oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Bfactor

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

Mexxcon

Goudberg 2a -9290Overmere

Wij specialiseren ons in bedrijfswageninrichting van A tot Z. Naast de traditionele bedrijfswageninrichting – standaardmodulus of een inrichting op maat – kunnen wij een compleet bodemladesysteem installeren. Instaleren van dakdragers.

Jm Bruneau

Esplanade Oscar Van De Voorde 1 -9000Gent

Meer dan 10.000 kwaliteitsvolle bureaubenodigdheden en kantoorproducten binnen handbereik:van klein materiaal tot bureaumeubelen, onderhoudsproducten en informatica uitrusting. Bruneau heeft alles om in uw kantoorbehoeften te voorzien.

Bfactor

Tragel 22 -9300Aalst

Als interieurontwerpster en onafhankelijk interieurstyliste gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen binnen je in te richten ruimte. Dit doet ze door doordacht gebruik te maken van de benutte oppervlakte en de gekozen materi

Niv003

Koersenstraat 5 -9000Gent

Met een team van 8 architecten en interieurvormgevers kunnen we voor elk probleem een leuke en praktische oplossing bedenken.Onder onze klanten vinden we naast particulieren en kmo`s een aantal grote spelers in de catering.