U zocht op: interieur projecten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Pixela

Bijllaan 22 -2547Lint

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Horemans Home Interieur

Wiekevorstseweg(mrh) 1 -2200Herentals

Totaalprojecten voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Meubelontwerpen en ?uitvoering, Kleur-, verlichting- en interieuradvies, Onze taak bestaat erin uw woonidee?n te realiseren en uw dromen waar te maken.

Teak7

Pleinstraat 23a -3220Holsbeek

interieurbouwsels, winkelinrichting, interieurarchitect, interieurprojecten. Eigenatelier met machinepark waar wij keukens, dressings, badkamerkasten en kantoormeubelen realiseren.

Eb Projects

Toekomstlaan 41 -2200Noorderwijk

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van Euroburo. Een 100 Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor kantoren, rust- en verzorgingstehuizen, openbare besturen, ministeries, enz.

S3architecten B.v.

Brusselsepoortstraat 3 -2800Mechelen

S3Architecten is een polyvalent en complementair team van architecten/vormgevers met interesse voor ontwerp op elk niveau.

Panisol

Turnhoutsebaan 594a -2110Wijnegem

Panisol is gegroeid uit een plaatsingsbedrijf van verlaagde plafonds dat in 1965 werd opgericht, en is zich geleidelijk aan gaan specialiseren in demonteerbare scheidingswanden.

Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Froyen & Zeitler

Aarschotsesteenweg 111 -3130Begijnendijk

Uw partner in grafische vormgeving.

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.