U zocht op: interieur projecten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Teak7

Pleinstraat 23a -3220Holsbeek

interieurbouwsels, winkelinrichting, interieurarchitect, interieurprojecten. Eigenatelier met machinepark waar wij keukens, dressings, badkamerkasten en kantoormeubelen realiseren.

S3architecten B.v.

Brusselsepoortstraat 3 -2800Mechelen

S3Architecten is een polyvalent en complementair team van architecten/vormgevers met interesse voor ontwerp op elk niveau.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Froyen & Zeitler

Aarschotsesteenweg 111 -3130Begijnendijk

Uw partner in grafische vormgeving.

Arcadis Belgium

Koningsstraat 80 -1000Brussel

Ingenieurbureaus projectcoordinatie projectengineering projectmanagement cad ontwerp detachering elektronica studiebureaus engineering projectopvolging studiebureaus technische assistentie werfopvolging

Desmedt Architecten

Paul Van Ostaijenlaan 5 -3001Heverlee

Welkom bij desmedt architecten! We zijn een enthousiast team waarvoor geen enkele uitdaging te groot is. Onze opdrachten bestaan voornamelijk uit: studentenresidenties, sociale huisvesting, kantoren, groepswoningbouw, particuliere woningen, ...

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

A.d. Value

Chaussée De Lasne 42 -1330Rixensart