U zocht op: interieur renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ter Poel

Reek(bor) 79 -2880Bornem

Ter Poel Interieur geeft u interieuradvies voor uw interieur inrichting. Wij staan garant voor perfecte interieur inrichting, interieur renovatie en raamdecoratie door ervaren en gedreven vaklui.

Bfactor

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

R&d Interieur - Projects & Design

Eikstraat 89 -9300Aalst

Het verhaal van DVDM Totaalinterieur begon 25 jaar geleden met het tekenen van plannen en uitvoeren van kleine renovaties. Dit vormde meteen de grootste uitdaging, want creatief zijn binnen limieten is niet voor iedereen weggelegd. Totaalinrichting.

Kunstwerkstede Goossens

Meerbos(wic) 16 -9260Wichelen

meubel- en interieuratelier GOOSSENS bvba - home MEUBEL- EN INTERIEURATELIER GOOSSENS bvba Beste bezoeker, Op zoek naar een specialist in het vervaardigen van alle maatwerk, in houtsoort naar keuze, volgens uw of ons ontwerp Ik g

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Tas Rene

Korte Minnestraat 35 -9280Lebbeke

Leux

Oude Veldstraat 4 -9041Oostakker

Archion

Halve Dreef 11 -9080Zeveneken (lochristi)

Archion staat voor architecturaal ondernemen. Wij bieden u een aanspreekpunt van ontwerp tot uitvoering en doen zowel aanneming als coördinatie.

Vc Atelier

Polbroek 68 -9520Sint-lievens-houtem

Marimar

Landbeek 40 -1730Asse

MARIMAR bvba te Mollem / Asseis een dynamisch familiebedrijf ,gespecialiseerd innieuwbouw - verbouwing - renovatie Studie – Advies – Interieur - Coördinatie