U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Gramaco

Autostrade 50 -1840Londerzeel

GRAMACO is dé specialist in interieurwerken in natuursteen: zowel marmer, graniet en composiet als keramiek of volkern porselein.

Kultuz Bvba

Brusselsestraat 31 -1840Londerzeel

kultuz KULTUZ interieurarchitecten : kultuz creëert interieurs waar de mensen die er wonen, werken en ontspannen centraal staan. Van interieurontwerp voor uw huis, appartement, loft, winkel, kantoor, bar of restaurant over licht-, kleur- en materiaal

Meubelhal Louis Moens En Zoon

Mechelsestraat 230 -1840Londerzeel

Alle soorten meubels zijn in onze meubelzaak aanwezig: Salons in leder en stof, eetkamers en slaapkamers in elk mogelijke stijl. Bij Meubelen Moens vind je zeker wat je zoekt om je interieur in te richten naar je eigen smaak en binnen je budget!

Stone

Autostrade 30 -1840Londerzeel

Stone is een handel in natuursteen. Wij richten ons tot professionelen uit de sector, met name architecten (exterieur-, interieur-, tuin-), handelaars en natuursteenverwerkers.

Hooft Consulting

Molenheide 11 -1840Londerzeel

Als erkend algemeen aannemer staan we garant voor het nodige vakmanschap.Alle werken gebeuren in eigen beheer, van fundering tot afwerking.Rechtstreekse verkoop van bouwgronden zonder tussenkomst van makelaar en zonder bouwverplichting.

Kantoff

Stationsstraat 50 -1840Londerzeel

Kantoff nv - welkom op onze site hana, bene, kantoormeubilair, kantoormeubelen, kantoff, specialist, kantoorinrichting, erkend dealer, dealer, knoll, vitra, frezza, armani, lande, artifort, lande-artifort, alias, palmberg, walter knoll offic hanna, b...

Livwell

Meerstraat 59 -1840Londerzeel

Ergonomie bekeken op mensenmaat.Livwell bvba is opgericht in 2007 omdat veel mensen vragende partij zijn voor een stoel die wel degelijk rugpijn kan vermijden.Vandaag de dag worden enkel bureaustoelen aangeboden met een vaste zit.

Concept Xxl

Linde 138 -1840Londerzeel

U ladderlift specialistwij doen in verhuring van ladderliften in Brussel en omgevingwij zorgen dat u meubels snel en veilig op gewenste verdieping geraken

Geba Algemene Schrijnwerkerij

Kouterveld 14 -1840Steenhuffel

U kunt bij ons terecht voor al uw binnenschrijnwerk: meubelen op maat en de volledige inrichting van elk type kamer. Van keukens en badkamers tot slaapkamers, living en bureaus. Wij leveren kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk rondom het huis.