U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Eeckbos

Nieuwenrodestraat 53 -1861Wolvertem

Van Eeckhoudt is de geschikte partner voor machinebouw en productie van machine-onderdelen, alsook voor wooninterieur en zwembaden. Een team van 30 vakmensen, ingenieurs/ontwerpers, metaalbewerkers en installateurs maken dagelijks onze reputatie waar

Tapigros

Mechelsesteenweg 279 -1800Vilvoorde

Interieuradvies is, in tegenstelling tot het cliché, meer dan alleen een paar kleuren combineren. Geen enkele smaak is dezelfde en geen enkel huis is identiek.

Lin Et Soie

De Wandstraat 39 -1020Brussel

Bloemen Vannerum

Dassenstraat 68 -3053Haasrode

Vannerum kan ALLE soortenplanten, van kamerplanten in verschillendehoogten tot exotische binnentuinen,aanleveren. U kan dit alles aankopen of huren.Verhuur op korte termijn is ook mogelijkvoor feesten, evenementen, recepties,beurzen..

Green Concept & Services

Soldatenstraat 84 -1082Sint-agatha-berchem

De natuurlijke kracht van gezond werken. Verhuur - verkoop en onderhoud van planten in kantoren. Leveren van fruitmanden.

Teak7

Pleinstraat 23a -3220Holsbeek

interieurbouwsels, winkelinrichting, interieurarchitect, interieurprojecten. Eigenatelier met machinepark waar wij keukens, dressings, badkamerkasten en kantoormeubelen realiseren.

Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.