U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Aristide

Nachtegaalstraat 109 -2550Kontich

Aristide is sinds 1979 actief als distributeur van hoogwaardige meubelstoffen en decoratiestoffen. Aristide heeft zijn sterke nationale en internationale marktpositie weten te behouden door eigentijdse en innovatieve collecties op de markt te brenge

Milo Profi Fotografie

Duffelsesteenweg 154 -2550Kontich

Milo-Profi wil in de artistieke en communicatiewereld bekend staan als een toonaangevende, inspirerende en betrouwbare partner voor gepassioneerde fotografen, marketing-, communicatie- en eventverantwoordelijken, art directors en grafische vormgevers.

Group-f Cleaning & Facility

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Schoonmaakfirma Group-f in Herent, bij Leuven, houdt niet alleen uw woning, ramen, kantoor, appartementsgebouw, studentenhuis of ondergrondse parking schoon, we gaan ook prat voor een brandschone service aan onze klanten!

Condacum

Pierstraat 311 -2550Kontich

Het stijlvolle, warme interieur van restaurant Condacum zet bij het binnenkomen onmiddellijk de stemming. Een subtiele blend van oude materialen smaakvol verenigd met een algemene strakke lijn, vormt de tijdloze setting van dit prachtige.

Goodwill M + G

Veldkant 6 -2550Kontich

Decoratie Valentijn, kerstdecoratie, kransen, Pasen, huwelijk, kandelaars, vazen, bloemen -- Originele decoratie bij Goodwill Kerstdecoratie, decoratie kerst, Valentijn, Pasen, interieur, huwelijk - Goodwill

Pentura

Kruisschanslei 91 -2550Kontich

Algemene alle schilderwerken binnen en buiten renovatie's behangwerken, glasvezel vliesbehang Pentura - Alle schilderwerken, behangwerken, interieuradvies en kleine renovatie's

Car Beauty Center

Veldkant 8 -2550Kontich

Professioneel autoverzorgingsbedrijf gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van wagens (particulieren en bedrijven) zowel van het interieur als van het koetswerk. Car detailing - Car Beauty Center

Pds - Algemene Wooninrichting

Hoogbunderlaan 22 -2550Kontich

P.D.S Algemene wooninrichting is reeds actief sinds 1973 en kan de meest uiteenlopende schilder en decoratie technieken vakbekwaam uitvoeren voor zijn klanten. Wij zijn dan ook een erkend schilder door Sikkens.

De Huisleverancier

Antwerpsesteenweg 88 -2550Kontich

A. Van Den Bosch

Neerveld 10 -2550Kontich

www.avandenbosch.be - Active ISP This Site is hosted by International Hosting Company Welcome to www.avandenbosch.be

Group-f

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Group-f is een klantgerichte serviceorganisatie die een brede waaier van diensten aanbiedt en hierdoor optimaal kan inspelen op de evoluerende behoeften van haar klanten.

Carwellness

Ooststatiestraat 187 -2550Kontich

Euronet

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

40 jaar ervaring een adres EURONET problemen die een Ander niet kan oplossen doen wij.Met veel resultaat en ervaring primeert.

Z-store

Mechelsesteenweg 56 -2550Kontich

Vojtec

Duffelsesteenweg 155 -2550Kontich

Deurexpert

Hoge Akker 108 -2550Kontich

Specialist in het plaatsen van veiligheidsdeuren voor waarde lokalen met de hoogste graad aan waarde en persoonsbescherming !Voor elke toepassing hebben wij de geschikte beveiliging van A tot Z .

Algemene Schilderwerken Van Den Brande

Vredestraat 162 -2550Kontich

Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken, vloeren en interieurs.Uw schilderwerken nemen we TER HARTEWij leggen ook parket of laminaatPropere afwerking en mooi ogende interieursOnze beste reclame zijn tevreden klanten

Trouilliez

Blauwesteenstraat 108 -2550Kontich