U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Giardini

Kapellensteenweg (c) 544 -2920Kalmthout

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

Van De Zande Interieur

Onderzeel (c) 24 -2920Kalmthout

U moet kunnen leven, koken, baden en werken zonder zorgen. Daarom zijn al onze projecten maatwerk. Op maat van U en uw gezin, uw budget, uw bedrijf en op maat van uw dromen

Gert Willemen

Kinderwelzijnstraat (c) 20 -2920Kalmthout

Cant Interieur

Withoeflei (heide) 3 -2920Kalmthout

U kan bij ons terecht voor: keukeninrichtingen, bad- en slaapkamermeubelen, dressings, allerlei maatwerk in uw huis, maar ook voor winkel-, praktijk-, en kantoorinrichtingen.

Jacobs Parket & Interieur

Helleven (c) 8 - Unit B -2920Kalmthout

Parket, Binnendeuren, Terrassen, Gevelbekleding en Schrijnwerkerij totaalprojecten.

Tilborghs Hout En Intérieur

Onderzeel 7 -2920Kalmthout

Dak- constructie- en tuinhout, plaatmateriaal, isolatie, pvc- en gyprocproducten, veluxramen, wand- en gevelbekleding, trespa, … en dit zowel voor particulieren als voor professionelen.

Design Keukens

Withoeflei (heide) 3 -2920Kalmthout

Cesar Cant Interieur Nederlands | English | Français Wij zijn gesloten van 24/12/07 tot en met 02/01/08. Wij wensen u een prettig eindejaar. cesar cant, modern, landelijk, engels, toestellen, koffiezet, siemens, amana, smeg, santos, op maat, design,

Ultimate Woodworks

Helleven (c) 8e -2920Kalmthout

Wij hebben al jarenlange ervaring in het maken van allerhande interieurmeubels zoals maatkasten, afwerking, keukens, trappen, etc. Verder maken we buitengebouwen, aanbouwen, carports, etc en dit volledig op maat. Alles wat je kan bedenken.

Gommers

Kwade Weide (c) 20 -2920Kalmthout

Welkom op de site van Gommers interieurbouw: dé specialist in buiten- en binnenschrijnwerk zoals ramen en deuren, keukens, binnendeuren, trappen, enz. Klik hiernaast voor meer uitleg over onze producten.

Van Overveld

Brasschaatsteenweg (c) 278 -2920Kalmthout

Vavo

Pastoor Weytslaan (dp) 13 -2920Kalmthout

Atelier Noord

Korte Heuvelstraat (dp) 14 -2920Kalmthout

Sofie De Backer

Geusenbacklaan (heide) 27 -2920Kalmthout

Deckers Marc

Brasschaatsteenweg (c) 4 -2920Kalmthout

Deckers Marc cvba; Specialist in het leveren en plaatsen van uw parket, laminaat, binnendeuren en maatkasten.

Lampenkappenopmaat

Heidestatiestraat (heide) 19 -2920Kalmthout

Fabrikant en verdeler van lampenkappen op maat. Met ons eigen atelier voorzien wij bedrijven, retail, horeca, events in gans België en Nederland van lampenkappen en toebehoren.

Vasco Keukens

Brasschaatsteenweg 290 -2920Kalmthout

In onze twee Vasco keukens vestingen, met ruime en sfeervolle toonzalen in Wilrijk en Kalmthout, vindt u een uitgebreide opstelling van eigentijdse, klassieke en landelijke keukens waar U wordt ontvangen door een gespecialiseerd verkopersteam.