U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Atelier Segers

Ambachtenstraat 9 -8870Izegem

De Loft

Rijksweg 90 -8520Kuurne

KDW - Koen De Waele Decoratie Wevelgem - Superieur met Interieur, de grootste topmerken voor verf, behang, raamdecoratie, vloerbekleding, zonwering, gordijnen. Nieuwe tendenzen, deskundig advies, ervaring, 10 jaar waarborg

Drukkerij Arijs

Molenstraat 89 -9690Kluisbergen

Drukkerij Arijs is uitgerust met een 5 kleuren pers met lak, een 4 kleuren pers en een 2 kleurenpers om aan alle behoeften te voldoen, en dit in een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Onze zeefdrukafdeling zit onder hetzelfde dak.

Vika

Drieslaan 39 -8560Wevelgem

Vika biedt een gevarieerd gamma badkamers, keukens en interieurkasten.

Jolipa

Rue De La Foret 5 -7522Marquain

Woninginrichting binnenhuisinrichting interieurinrichting

Mi Casa

Deerlijkseweg 218 -8790Waregem

Investeren in vernieuwing behoort tot de vaste waarden van de bedrijfsfilosofie van Mi Casa, de Belgische marktleider in massieve houtbouw. Wij zijn er immers van overtuigd dat vernieuwende inzichten tot steeds efficiëntere bouwmethodes leiden.

Agc Mirodan Bouwglas

Izegemsestraat 375 B 20 -8501Heule

AGC Mirodan Bouwglas Het juiste glas, het juiste adviesAGC Mirodan Bouwglas maakt deel uit van de groep AGC. Onze kernactiviteit omvat de verwerking van vlak glas voor de bouw en binnenhuisinrichting.

Houthoofd - Denorme

Passendaalsestraat 36 -8890Moorslede

Atmosfeer Totaalinrichting in Moorslede Atmosfeer Totaalinrichting in Moorslede keuken, slaapkamer, bureau, vloer, plafond, inox, glas, aluminium, kunststof, ontwerp, totaal

Lefevere

Generaal Deprezstraat 2 -8530Harelbeke

Triplaco is gespecialiseerd in de productie en distributie van decoratief en functioneel plaatmateriaal voor interieur- en exterieurafwerking. Dankzij de grote voorraad biedt Triplaco een ruime keuze aan oplossingen voor uw projecten.

Vdc Interieur

Menenstraat 110 -8940Wervik

Ons bedrijf is nu ongeveer 14 jaaractief in interieurinrichtingen. Meteen team van 6 flexibele medewerkers renoveren wij interieurs van A tot Z :plafonds - parket/laminaat - wanden - deuren - badkamers - keukens en meubelen op maat.