U zocht op: interieurinrichting turnhout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Natuursteen Baeken

Veedijk 48 -2300Turnhout

Natuursteen Baeken ontwerpt, maakt en plaatst natuursteenproducten.

Master Meubel

Steenweg Op Diest 111 -2300Turnhout

Master Meubel toont niet alleen een exclusieve en uiterst volledige collectie designmerken en meubelstukken, maar gaat ook voor een heel eigen kijk op de collecties. Eigen team van tien interieurarchitecten.

Durox Verven

St.-apollonialaan 188 -2400Mol

DUROX VERVEN, alles voor uw interieurinrichting te Mol DUROX verven, Mol durox, verven, verf, behang, behangpapier, vloer, vloeren, gordijnen, overgordijnen, beddegoed, beitsen, gordijn, overgordijn, mol, polyester, vernis, houtveredeling, lakken, la

C & L Construct

Leopoldstraat 49 -2330Merksplas

Decoratie Geysen

Turnhoutsebaan 283 -2400Mol

Decoratie Geysen is meer dan een interieur- en decoratiezaak. Naast particulieren kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor de inrichting of renovatie van hun interieur.

Antiques & Design

Vossendaal 3 -2440Geel

Antiques & Design is gespecialiseerd in interieurinrichting van restaurants en andere horecazaken. Een binnenhuisinterieur moet voldoen aan zeer specifieke eisen: comfort, stijl, uitstraling, prestige.

And-extreem

Hagelberg 33 -2440Geel

AnD-Extreem: Winkel-en interieurprojectenEigentijds wonen en werken op zijn mooist!U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Frako

Welvaartsstraat 8 -2381Ravels

Frako ontwerpt en fabriceert inderdaad zelf en kan daardoor zoveel variëren en aanpassen als nodig is. Een blik in de productiehal leert dat elke keuken, badmeubel of dressingkast op maat wordt gemaakt.