U zocht op: interieurontwerp antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kaai Design

Vlaamsekaai 45 -2000Antwerpen

Kaaidesign :kaaidesign Antwerpen, interieurontwerp, realisatie, designmeubelen, maatwerk. Naast een ruim bemeten showroom op de Vlaamse kaai in antwerpen, op het trendy Zuid, huisvest kaaidesign ook nog/D, een interieur en ontwerp bureau.

Architectenbureau Vorm 3

Bosschaert De Bouwellei 41 -2100Antwerpen

VORM 3 is een architectenbureau dat zich op gebied van renovatie of nieuwbouw specifiek richt naar ontwerpen in drie branches de particuliere bouwer of verbouwer, de KMO en de sociale woningbouwmaatschappijen.

Femestate

Kasteeldreef 53 -2970Schilde

Femestate, Turn Key Projects, te koop wijnegem, wijnegem, te koop, drukkerij, loft, winkelruimte, bouw, bouwen, verbouwen, renovatie, vernieuwbouw, construction, architectuur, projectontwikkeling, interieurontwerp, innovatieve bouwoplossingen, domoti

Mertens Schilderwerken

Bredabaan (centrum) 398 -2990Wuustwezel

Mertens Decor is de interieurspeciaalzaak met een uitgebreide keuze in gordijnstoffen, wandbekleding, verven, bed- bad- en tafellinnen,... Mertens Decor

Vorm Interieurgroep

Kapelstraat 51 -2540Hove

Welkom bij VORMOntwerp, (ver)bouwen en inrichting van woon- en werkomgeving.

Guy Verheyen

Kraaienhorst 1 -2960Brecht

Guy Verheyen Interieur is gespecialiseerd in innovatieve, creatieve en kwalitatieve interieuroplossingen voor architecten, binnenhuisarchitecten, bouwfirma’s en particulieren.