U zocht op: interim

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Braintower

Bassinstraat 12 A -2850Boom

Onze dienstverlening steunt op drie pijlers: consulting & adviesverstrekking, project management en interim management. Wij vertrouwen op ons gedreven, ervaren team om onze opdrachten tot een goed einde te brengen en om aan de wensen van onze klanten

Demco

Moortelstraat 25a -9140Temse

Belgium Technical Support

Albert Panisstraat 89 -9120Beveren-waas

BTS Food is een uitzendkantoor gespecialiseerd in het plaatsen van ervaren en gediplomeerd personeel voor de beenhouwerij. We zijn als enige gespecialiseerd in dit vakgebied en reeds meer dan 10 jaar actief.

Link2europe

Rijksweg 10a -2880Bornem

Link2Europe biedt een oplossing op maat van Belgische bedrijven die op een kwalitatieve en professionele manier het tekort aan geschikt, geschoold personeel willen opvangen. Ontdek de markt van rekrutering- en selectie.

Sd Workx Staffing Solutions

Rivierstraat 62 -9080Beervelde

SD Worx Staffing Solutions wil ‘thought leader` worden in het creëren van nieuwe synergiën tussen talenten en bedrijven. We zijn dé betrouwbare partner voor het verbinden van bedrijven met de juiste individuen

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.