U zocht op: internationaal transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lvt

Hoeikensstraat 31a -2830Willebroek

Logistiek is mensen én wij zijn dan ook zeer overtuigd dat onze mensen uw lading als de onze beschouwen. Bij LVT werken chauffeurs, planning, monitors en de technische diensten elke dag samen om over de hele lijn kwaliteit te biede.

Remitrans

Pamelstraat-oost 447 -9400Ninove

Nationaal en internationaal transport. Algemeen transport, A.C.O., Silo en kippers, Huif en warehousing. Bulkgoederen, palletgoederen en losgestorte produkten. Kippetransport

Continental Cargo Carriers

Vergunningenstraat 15 -8400Oostende

Continental Cargo Carriers Continental Cargo Carriers is een internationale transportfirma gespecialiseerd in vervoer van en naar Engeland.

Jetcar

Spieveldstraat 24 -9160Lokeren

JETCAR Expressdienst heeft meer dan 20 jaar ervaring in de transportwereld. Of het nu gaat om een sneltransport, een distributieronde, of een volledig project op maat, zij hebben steeds de ideale oplossing voor u.

Transport Van Egdom

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Transportbedrijf Van Egdom: uw totaaloplossing voor logistiek en transport. Wij blinken uit in uitzonderlijk vervoer, nationaal en internationaal transport en kraanverhuur. In Belgi? en de buurlanden. En wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Macharis

Bosveld 24 -9200Dendermonde

Het transportbedrijf bij uitstek voor nationaal en internationaal transport!

Transports Lecomte - V.e.

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Vervoer Transmet

Leuvensesteenweg 212 -3370Boutersem

W. Willaert-van Boom

Liezele-dorp 22 -2870Puurs

Transportfirma Willaert-Van Boom werd gesticht in 1966 en heeft dus reeds ruim 40 jaar ervaring in vervoer, opslag en distributie van allerlei goederen. Wij vervoeren zowel nationaal als internationaal.

Sprint Transport

Centrum-zuid 2062 -3530Houthalen-helchteren

Wij zijn een ervaren en dynamisch transportbedrijf, gespecialiseerd in just-in-time leveringen en transporten binnen heel West-Europa. Bij ons bent u aan het juiste adres voor bakwagens met en zonder lift. Al onze voertuigen zijn

Levaco

Santvoortbeeklaan 25 -2100Deurne

Internationale expeditie, zee- lucht- spoor- en weg- multimodale transporten en logistiek, import & export wereldwijd netwerk met 300 overzee partners containers, groupage, roro, stukgoederen, zware en ondeelbare ladingen...

Heca

Industriepark 42 -2235Hulshout

Frans Hendrickx en Zonen vervoert voornamelijk volle ladingen naar bestemmingen in Belgi?, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Wij doen in groot-volume transport en een groot aantal voertuigen is uitgerust voor het vervoer van ADR-colli.

G.d.l.

Lar Blok -8930Menen

GDL transport GDL nv TRANSPORTCENTRUM LAR CENTRE DE TRANSPORT LAR BLOK M 40 8930 MENEN-REKKEM TEL: 0032 (0)56/ 42 06 40 FAX: 0032 (0)56/ 42 01 21 Welkom op onze site Bienvenu sur notre site GDL,transport,LAR,transportcentrum,centre de transport,douan

Transport Taerwe

Bergensesteenweg 416 -1600Sint-pieters-leeuw

Corneel Geerts Transportgroup

Bijkhoevelaan 18 -2110Wijnegem

Logistieke dienstverlening Internationaal wegtransport Groepage en Volle vrachten Intermodaal vervoer Road & Rail Distributie in Europa

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen. Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.

Colli 2000

Molenbergstraat 45 -2300Turnhout

Kies Colli 2000 als uw vervoerspartner en al uw leveringen.

Daels Transport & Distributie

Wellingstraat 109 -8730Beernem

Daels Transport & Distributie in West-Vlaanderen heeft meer dan 10 jaar ervaring in de transportwereld. Of het nu gaat om een snel transport, een distributieronde, of een volledig project op maat, wij hebben steeds de ideale oplossing voor u.

Eurostock En Services

Van Doornelaan 3 -2260Westerlo

In onze magazijnen kunnen we producten van diverse aard vorstvrij stockeren en weer uitleveren wanneer de klant hier om vraagt.

Middlegate Europe

Karveelstraat 36 -8380Brugge

Anno 2009 rijden de vrachtwagens van Middlegate in alle richtingen, van west naar oost, van noord naar zuid. Het transport in goederen is maar één schakel in de Middlegate-ketting. Het lossen van het schip, het triëren, het stockeren, enz..

Poelman-narowa

Laarnestraat 13 -9230Wetteren

Wij zijn gespecialiseerd in vervoer van kunstwerken, brandkasten, pinao's, labotoestellen en medisch apparatuur. Leveren van nieuwe meubels nationaal en internationaal. Wat een ander niet durft, durven wij wel !

Eutraco

Industrieweg 35 -8800Beveren

Eutraco nv is een vooruitstrevende internationale transport- en logistieke groep met een 400-tal medewerkers en vestigingen te Charleroi, Aalter, Zilina (Slowakije) en met hoofdzetel te Roeselare.

Atrex

Emiel Vlieberghlaan 8 -3900Overpelt

De groep Alders Transport behelst 7 ondernemingen: A-Logistics, Alders Internationaal Transport, Alders Bulk Logistics, Transport M. Depaire, ACE Logistics, Alders Krüger Transport en Alders Service Center.

De Decker - Van Riet

Kouterbaan 40 -1840Londerzeel

De Decker - Van Riet, uw specialist in personenvervoer over de weg. Wij leveren onze diensten aan interne of externe partners in de personenvervoerssector.

Van Der Lee Belgium

Frankrijkstraat 4 -9140Tielrode

Van Der Lee Belgium N.V. is een dochtermaatschappij van één van Nederlands grootste transportbedrijven, nl. van der Lee en Zonen B.V. te Delft. Zij zijn gespecialiseerd in nationale en internationale transportactiviteiten.

Fransen J.

Schrieksesteenweg 65 -2580Putte

Welkom bij Transport Fransen J BVBA Wij zijn een familiebedrijf dat alreeds meer dan 60 jaar actief is in de wereld van het wegtransport. Eerst op kleine schaal en met beperkte middelen. Later iets uitgebreider en momenteel uw partner ...

Dpd (belgium)

Egide Walschaertsstraat 20 -2800Mechelen

DPD is gespecialiseerd in business-to-business zendingen. Perfecte oplossingen voor uw goederendistributie en snelle en uiterst betrouwbare verzending naar ruim 220 landen.

Internationaal Transport Gilbert De Clercq

Kapelanielaan 10 -9140Temse

Internationaal Transport Gilbert De Clercq nv is een familiebedrijf dat in 1957 werd opgericht te Sint-Niklaas door Gilbert De Clercq. Vandaag wordt de onderneming door de tweede generatie verder uitgebouwd.

Delcatransport

Lar Blok A6 -8930Rekkem

Wij zijn een transportbedrijf van zeecontainers en groupage, gelegen aan de Franse grens op amper 1 km van de E17. Onze klanten zijn gesitueerd hoofdzakelijk in België en Frankrijk. Wij hebben ook stockageruimte. Wij leveren brandhout aan huis.

Hamann International Logistics

Vantegemstraat 3 -9230Wetteren

Hamann International Logistics nv is een sterk groeiende Belgische organisatie die wegvervoer-, overzeese, luchtvracht en logistieke activiteiten organiseert en uitvoert voor toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren.

Ziegler Expo Logistics

Boechoutlaan 107 -1853Strombeek-bever

De volledige logistiek voor expo�s is de kernactiviteit van Ziegler Expo Logistics.

Javetra Services

Transcontinentaalweg 9 -2030Antwerpen

We are your partner in the logistic chain and advise on the most cost effective way of transporting your goods.

Dhl Express

Woluwelaan 151 -1831Diegem

DHL Express is de nr. 1 in koeriersdiensten, internationaal express transport en logistiek. De ideale oplossing voor het vervoer van uw dringende pakketten en documenten binnen België en vanuit of naar het buitenland.

G En L Trans

Pannenbakkersstraat 13 -8552Moen

Door haar strategische goede ligging en de familiale aanpak is transport Nieuwenhuyse de ideale partner voor "just-in-time" vrachten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Dit zowel voor volle vrachten als groupage.

Sertrans

Dieudonné Lefèvrestraat 2 -1020Brussel

Travadri

Zwijnaardsesteenweg 93 -9820Merelbeke

Wat in 1947 begon als een éénmanszaak is vandaag uitgegroeid tot een modern, familiaal transportbedrijf met twee specialiteiten.

Krismar

Beernemsteenweg 61 -8750Wingene

KRISMAR NV biedt U een krachtig en zelfverzekerd antwoord op al uw opslag- en transportvragen op het Europees continent. Gevoed door kennis en praktijkervaring gaan wij de uitdaging aan om samen succes te behalen.

Luxetrans

Robert Klingstraat 82-84 -8940Wervik

Nationaal en internationaal transport -vervoer op België, Nederland, Frankijk, Luxemburg.

Vervaet Transport

Schriekstraat 64 A -9270Kalken

TRANSPORT VERVAET NV is 30 jaar geleden ontstaan uit een veevoeder handel. Dit bedrijf is geleidelijk overgegaan naar transport welke nu onze specialiteit is.

Transport Vanschoonbeek

Fabriekstraat 1 -3400Landen

Transport Vanschoonbeek, een betrouwbare partner in het vervoer.

Vervoeronderneming Vulsteke

Sint Jansstraat(sta) 124 -8840Staden

VULSTEKE bvba is een familiebedrijf dat al ruim dertig jaar gespecialiseerd is in het transporteren van diverse producten.

Orotra

Beernemsteenweg 61 -8750Wingene

Contacteer ons voor allerhande transport, nationaal of internationaal

Sindetrans

Nijverheidsstraat 14 -8650Houthulst

Sindetrans staat zowel bekend als een betrouwbare partner in het vervoeren als in het opslaan van uw producten. Het begrip trailerverhuur is ons ook niet ongekend. Sindetrans biedt verschillende mogelijkheden.

Bongaerts Logistics

Essenlaan 11 -3600Genk

Bongaerts Logistics & Warehouse NV is een internationale transportfirma gevestigd in Genk. Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid! Deze drie begrippen vormen de basis voor het succes van Bongaerts Logistics.

Advocatenkantoor Filip Sels

Hemelstraat 3 -2018Antwerpen

Advocatenkantoor Filip Sels richt zich hoofdzakelijk naar een cliënteel van zelfstandigen, en kleine ondernemingen, alsook particulieren.

Alders Internationaal Transport

Emiel Vlieberghlaan 8 -3900Overpelt

Leverbetrouwbaarheid, administratieve kwaliteit, efficiëntie door IT-integratie en kennis en vakkundigheid van onze chauffeurs inzake stuwing van de lading zijn de geheimen van het succesrecept waar onze klanten nood aan hebben.

Algemeen Baanvervoer Fr. En G. De Smedt

Krogstraat 56 -1860Meise

Voor al uw nationaal en internationaal transport is Algemeen Baanvervoer Frans & Guy De Smedt bvba in Meise uw partner bij uitstek.

Sauter Transport

Sint-pietersvliet 38 -2000Antwerpen 1

Sauter Transport is in eerste lijn een neutrale transportorganisator van maritiem vervoer. Met als uitvalbasis Antwerpen en Marseille verschepen wij goederen uit alle marktsegmenten naar alle mogelijke bestemmingen.

Sitra

Pilkemseweg 113 -8900Ieper

Information for professional users of road and multimodal transport within Europe. Sitra - Group International Road Transport transport road truck sitra group saelens europe belgium food chemical multimodal cleaning station storage frigo tankers silo

Link-up

Hertsbergsestraat 51 -8020Oostkamp

Link-up staat voor een verzorgde, stipte levering waarbij oog voor detail belangrijk is. Zo vormen we een stevige schakel tussen u, uw klanten en leveranciers. Pakjes, pallets, ieder transport krijgt de gepaste aandacht. Personenwagens, kleine en...

Trabelint

Mechelsesteenweg 4 -1830Machelen (brabant)

Activities Trabelint NV Worldwide shipping via air, sea and land Road Transport Air & Ocean Warehousing - ADRconventional Supply Chain Logistics Value Added Logistics Customs Clearance

G. Snel Services Belgium

E 3 Laan 62 -9800Deinze

Al van bij het begin in 1985 zijn logistiek en transport bij Snel Logistic Solutions onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij bieden u méér dan enkel transport van A naar B

Saelens Intertransport Sa Sitra

Pilkemseweg 113 -8900Ieper

Information for professional users of road and multimodal transport within Europe. Sitra - Group International Road Transport transport road truck sitra group saelens europe belgium food chemical multimodal cleaning station storage frigo tankers silo

Postnl Cargo Belgie

Bremheidelaan 10 10 -2300Turnhout

Uw expert in het verzenden en het ontvangen van uw pakketten nationaal en internationaal.

Vervoerbedrijf Lingier

Kaaskerkestraat 33 -8600Diksmuide

Vervoerbedrijf Lingier bvba # Verhuizingen (nationaal en internationaal) # Meubelbewaring # Liftservice

Heavy International Services

Oudeleeuwenrui 39 -2000Antwerpen 1

Sinds 1993 zijn wij actief in de sector van uitzonderlijk vervoer. Wij staan in voor de organisatie van de complete logistieke keten, om alles wat te lang, te breed of te zwaar is, zowel nationaal als internationaal te vervoeren.

Transport Dirk Verdoodt

Hoogveld 63 -9200Appels

Transport Dirk Verdoodt is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht werd op 10 april 1998. Sinds die dag zijn wij uw partner voor nationaal en internationaal transport.

Transport Ferry Services Belgie

Karveelstraat 6 -8380Brugge

Internationaal en overzees transport.

Portmade

Noorderlaan 111 19 -2030Antwerpen

Als "full option" douane agent behandelt Portmade Customs alle douaneformaliteiten in de Benelux, evenals training en consult.

Lux Warehousing

Sint-truidersteenweg 305 -3840Bommershoven

Transport LUX is een familiebedrijf dat in 1954 werd opgericht te Borgloon, door Jean Lux. Vandaag wordt de onderneming door de tweede generatie, Ernest Lux verder uitgebouwd.

World Pack Brussels

Woluwelaan 6-10 -1831Diegem

WORLD PACK EXPORT PACKING Verpakking, documentatie en stockage van gevaarlijke en onge vaarlijke goederen.

Luma

Schoendonk 11 -2150Borsbeek

LUMA bvba is een familiaal sneltransportbedrijf dat op 23 maart 1998 werd opgericht. De toenmalige éénmanszaak groeide uit tot een performant bedrijf dat vertrouwen inboezemt bij zijn klanten. LUMA levert maatwerk binnen verschillende segmenten van..

North Sea Express

Koggenstraat 2 -8380Brugge

North Sea Express is een dynamisch transportbedrijf en al 20 jaar specialist in internationaal vervoer.

Van Den Broeck Transport

Wechelsebaan 25 -2275Lille

Van den Broeck Transport NV uit Lille (bij Turnhout, provincie Antwerpen) heeft in de jaren sinds de oprichting een zeer goede reputatie opgebouwd.

Alfred Talke Transport Services

Molenberglei 6 -2627Schelle

Met vestigingen in Europa, het Midden-Oosten en Azië garandeert Alfred Talke kwalitatief transport, warehousing en VAS/VAL van allerhande chemische en petrochemische producten, gevaarlijk en ongevaarlijk.

Deleersnijder-bocaege

Karreweg 32 -9870Zulte

Vervoer internationaal transport met meeneemheftruck