U zocht op: internationaal vervoer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Heca

Industriepark 42 -2235Hulshout

Frans Hendrickx en Zonen vervoert voornamelijk volle ladingen naar bestemmingen in Belgi?, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.Wij doen in groot-volume transport en een groot aantal voertuigen is uitgerust voor het vervoer van ADR-colli.

Transport Van Egdom

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Transportbedrijf Van Egdom: uw totaaloplossing voor logistiek en transport. Wij blinken uit in uitzonderlijk vervoer, nationaal en internationaal transport en kraanverhuur. In Belgi? en de buurlanden. En wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Hendrickx Frans & Zonen Int. Transport

Industriepark 42 -2235Hulshout

Sinds haar oprichting in 1956 biedt Frans Hendrickx en Zonen logistieke activiteiten die voldoen aan alle eisen van de klanten.

Transport Bellekens

Slachthuisstraat 19 -2300Turnhout

Transport Bellekens & Zonen uitgegroeid tot een gespecialiseerd transporteur in het vervoer van groepage- en deelzendingen van de Benelux naar Frankrijk.

Logistics Integrated Services Transport

Mechelsesteenweg(cen) 140 -2860Sint-katelijne-waver

LIS Transport NV is een jonge onderneming gefundeerd op jarenlange ervaring binnen de logistieke wereld.Met een perfect onderhouden wagenpark van 20 bestelwagens en 10 vrachtwagens gerugsteund door 40 gemotiveerde, meertalige

Internationaal Vervoer Emiel Verachtert

Busselen 27 -2260Westerlo

Onze voornaamste activiteit is het vervoer van staal van en naar de Benelux en Duitsland.Wij zijn gespecialiseerd in coiltransport,transport van Polypropyleen (PP) en Polyethyleen (PE) op palet binnen België en naar Nederland en Duitsland.