U zocht op: internationaal vervoer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Macharis

Bosveld 24 -9200Dendermonde

Het transportbedrijf bij uitstek voor nationaal en internationaal transport!

Vrd Logistiek

Jan De Malschelaan 14 -9140Temse

VRD is een modern transportbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan. We kiezen bewust voor een duurzame aanpak.

Hamann International Logistics

Vantegemstraat 3 -9230Wetteren

Hamann International Logistics nv is een sterk groeiende Belgische organisatie die wegvervoer-, overzeese, luchtvracht en logistieke activiteiten organiseert en uitvoert voor toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren.

Van Der Lee Belgium

Frankrijkstraat 4 -9140Tielrode

Van Der Lee Belgium N.V. is een dochtermaatschappij van één vanNederlands grootste transportbedrijven, nl. van der Lee en Zonen B.V. te Delft. Zij zijn gespecialiseerd in nationale en internationale transportactiviteiten.

Hansbeeks Snelvervoer

Gentweg 37 -9940Evergem

Welkom op de site van HSV (Hansbeeks Snelvervoer NV ? H.S.V. Expeditie NV), een begrip dat staat voor zowel Expeditie als Transport.

Vervaet Transport

Schriekstraat 64a -9270Laarne

TRANSPORT VERVAET NV is 30 jaar geleden ontstaan uit een veevoeder handel. Dit bedrijf is geleidelijk overgegaan naar transport welke nu onze specialiteit is.

Devotrans

Koning Albert I-straat 121a -9280Lebbeke

Internationaal Transport Gilbert De Clercq

Kapelanielaan 10 -9140Temse

Internationaal Transport Gilbert De Clercq nv is een familiebedrijf dat in 1957 werd opgericht te Sint-Niklaas door Gilbert De Clercq. Vandaag wordt de onderneming door de tweede generatie verder uitgebouwd.

Trans.po

Heistraat 14 -9080Lochristi