U zocht op: internet voor bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Berlitz

Louizalaan 306-310 -1050Brussel 5

Berlitz kan taalcursussen en interculturele opleidingen geven aan individuele werknemers of aan het voltallige personeel van uw onderneming. De cursussen worden ofwel in een van onze scholen ofwel in uw lokalen gegeven.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Fleurop Interflora

Hoge Wei 1 -1930Zaventem

Voor elke gelegenheid is er wel een gepast boeket of bloemstuk: opening, productintroductie, jubileum, geboorte, een grote deal die afgesloten werd, enz...

Trac

Leuvensesteenweg 52 -1932Sint-stevens-woluwe

Trac biedt u totaaloplossingen voor al uw telecom zoals, Proximus producten en diensten, telefooncentrales, Office 365, betaalterminals, etc.Daarnaast bieden wij ook installatiediensten, Track & Trace, car electronics, etc.

Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

Mac Telecom

Louizalaan 326 -1050Brussel 5

Gebruik makende van zijn eigen netwerkinfrastructuur en zijn draadloze “last mile” verbindingen, biedt MAC Telecom een professioneel alternatief voor de klassieke breedband B2B-oplossingen met bovendien een snelle en betrouwbare implementatie.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Blue Invoice

Drie Lindenstraat 91 -1170Brussel 17

Blue-Invoice : factuurprogramma en commercieel beheer programma, eenvoudig te gebruiken, met opties zoalsvoorraadbeheer, kassa, boekhoudint, agenda, en e-commerce

Exact Software Belgium

Koningin Astridlaan 166 -1780Wemmel

Exact Software, is een internationaal leverancier van zakelijke-, boekhoud- en ERP-software die zowel éénmanszaken, starters, KMO’s als internationale bedrijven ondersteunt in het efficiënt organiseren van haar belangrijkste bedrijfsprocessen.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Colt Technology Services

Culliganlaan 2h -1831Diegem

Colt is het information delivery platform voor bedrijven. De ideale combinatie van veilige en betrouwbare datacommunicatie tussen uw bedrijfsvestigingen onderling en de 20 europese datacenters van Colt.Meer dan 20 jaar actief in België voor ...

Compass Group Belgilux

Haachtsesteenweg 1179 -1130Brussel 13

Compass Group Belgilux N.V. verzorgt catering voor bedrijven (Eurest), rust-en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen (Medirest), en scholen (Scolarest) en facilities (Eurest Services).

Stepstone

Koningsstraat 47 -1000Brussel 1

StepStone.be, meer dan 240.000 kandidaten voor uw jobs.

Modus Operandi

Renaissancelaan 34 -1000Brussel

Vepa

Paul Hymanslaan 111 -1200Sint-lambrechts-woluwe

index Partenaire en immobilier depuis 30 ans Bienvenue sur le site internet de l'immobilière VEPA Si vous désirez continuer en Français Uw partner in professionele vastgoedemakelarij sinds 30 jaar Welkom op Immobilière VEPA Nederlands

Ubiqus Belgium

Olmenstraat 64 -1930Zaventem

Vertalingen naar alle talen. Uitsluitend native speakers. Systematische revisie. Alle domeinen: juridisch (incl. beëdigd en gelegaliseerd), technisch, commercieel, website, IT, medisch, financieel. Wereldwijd netwerk vertalers. Online www.ubiqus.be