U zocht op: isolatie bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Protector Belgium - Vochtbestrijding

Biestebroekstraat 2 A -1070Brussel

Eindelijk, de juiste en snelle oplossing om opstijgend grondvocht te bestrijden en dit zonder risico op blijvende vlekken. Het Protector Duo-System combineert de injectie van geurloos silicone met het plaatsen van een noppenfolie

Protector Belgium

Biestebroekstraat 2 A -1070Brussel

Uw partner voor zwambestrijding, opstijgend grondvocht en houtbescherming in regio Anderlecht, Brussel

Algrob

Breemputstraat 190 -1800Vilvoorde

ALGROB is een dynamisch bedrijf dat actief is in verschillende marktsegmenten. We ontzorgen onzeklanten met gerichte oplossingen en ondersteuning bij projecten in productie en bouw.

Overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Overtoom richt zich enkel tot bedrijven, diensten en vrije beroepen.

Stukadoorbedrijf Craps En Zonen

Duisburgsesteenweg 86 -3090Overijse

Familiebedrijf met reeds 3 generaties stukadoors en meer dan 50 jaar ervaring. Service en kwaliteit staan bij ons op nummer 1. Bij ons kunt u terecht voor binnen-en buiten isolatiewerken, binnen-en buitenbepleistering, valse wanden en plafonds, ...

Caibo Chapewerken

Saffelgaarde 6 -1750Lennik

Dekvloer, chape, chapewerken, ondervloer... Dit zijn een flink aantal namen voor de cementlaag die de ondergrond vormt van de eigenlijke vloerafwerking.

Edf Luminus

Rue Du Marquis 1 -1000Brussel

Door uw gas en elektriciteit in de handen van Luminus te leggen, krijgt u het energiebeheer zoals u het wilt. Rationeel, want u baseert zich op analyse, inzicht en controle. En optimaal, want u verbruikt en betaalt op maat van uw bedrijf.

Nn70

Fernand Cocqplein 24 -1050Elsene

De Meuter & Oltmans

Heirbaan 48 -1740Ternat

Ons familiebedrijf is al jarenlang een gevestigde naam en een betrouwbare partner op het gebied van pleisterwerken. Overal in Belgie hebben wij gebouwen gesierd met onze kwalitatieve gevelisolatie en gevelbepleistering.

Nanoria

Petekindstraat 3 -1190Vorst

Cegelec

Bourgetlaan 44 -1130Brussel

Cegelec is een internationale onderne-ming die technologische diensten enoplossingen levert aan bedrijven enoverheden.Cegelec biedt doeltreffendeoplossingen aan op de volgende gebie-den: Energie, Elektriciteit, Automati-sering ...

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Aras

Chaussee De Mons 691 -1000Brussel 1

ARAS COMPANY is een jong bedrijf in volle expansie, wij staan voor een directe klantgerichtheid, onklopbare flexibiliteit, advies en deskundigheid. We staan garant voor een optimale afwerking van uw project.