U zocht op: isolatie bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Renovatie Shop

Riemstraat 38 -2970Schilde

Wij bieden een ruim assortiment voor alles wat met verbouwen of renoveren te maken heeft. Vragen over de opstart van uw renovatie of verbouwing Wij komen graag langs om ons deskundig advies met u te delen.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

A.v.w.

Koningin Astridlaan 2 A -2820Bonheiden

De heer Le Blanc was reeds jaren actief in het bestrijden van vocht o.a. door het injecteren van muren tegen optrekkend vocht en bedacht dat hij de mensen nog beter van dienst kon zijn door het opzetten van een eigen bedrijf, dat ondertussen erg succ

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Real Clean B.d.m.

Rijmenamsebaan 39 -3190Boortmeerbeek