U zocht op: isolatie buitengevels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stukadoorbedrijf Craps En Zonen

Duisburgsesteenweg 86 -3090Overijse

Familiebedrijf met reeds 3 generaties stukadoors en meer dan 50 jaar ervaring. Service en kwaliteit staan bij ons op nummer 1. Bij ons kunt u terecht voor binnen-en buiten isolatiewerken, binnen-en buitenbepleistering, valse wanden en plafonds, ...

Mibo Pietra

Zundertseweg 6 -2321Hoogstraten

Mibo´s steenstrips zijn de meest geloofwaardige gereconstureerde natuurstenen ter wereld. Ze zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen met portlandcement én worden door en door gekleurd met oxide materialen.

Facades Forever

Scheldestraat 27 -9810Nazareth

Facades Forever met filialen te Eke (Gent), Antwerpen en West-Vlaanderen is de specialist voor al uw buitenpleister- en andere gevelwerken in België en Nederland. Ervaring, kennis en persoonlijke service op maat ter realisatie van uw nieuwbouw- en ..

Ie-net Ingenieursvereniging

Desguinlei 214 -2018Antwerpen

ie-net is hét contactpunt met de ingenieurswereld. Vanuit hun opleiding beschikken ze over sterke troeven om in ieder bedrijf, overheidsinstelling of dienstenorganisatie het voortouw te nemen om die verandering te introduceren en te begeleiden, ...

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Gevelbepleistering Meert

Schoolstraat 48 -9420Mere

Hier kan je alle informatie vinden over Gevelbepleistering Meert : uw partner in pleisterwerken, gevelbekleding en -renovatie zowel binnen als buiten !Onze diensten gaan van binnenbepleistering tot gyprocwerken, . en van gevelreiniging, enz.

Bouwmaterialen Hermans-vermeulen

Langstraat 96 -2260Westerlo

Bouwmaterialen Hermans-Vermeulen NV gevestigd in Tongerlo nabij Westerlo is een echt familiebedrijf. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector kunt U bij ons terecht voor alle vakkundig advies over al uw bouw-& verbouwplannen.